UZBUĐENJE JE UVEK NA NAJVIŠEM NIVOU: Uključite se u NOVO takmičenje i osvojite NEVEROVATNE BONUSE!

Kladionica Meridian je navikla svoje korisnike na najbolja takmičenja, a sa takvom praksom nastavlja se i u junu mesecu.

Posle nekoliko fenomenalnih takmičenja koje igračima otvaraju velike mogućnosti, stiže nešto potpuno novo, što će vam se sigurno svideti. Posebno u periodu kada su prvenstva u najjačim evropskim fudbalskim ligama gotova, pa je izbor za dobitni tiket dosta sužen.

PREUZMI BONUS – 500 RSD BEZ USLOVA

O čemu se radi? Pa, za početak sigurni smo da imate omiljene brojeve, a ako ste se nekada zapitali šta vam sve oni mogu doneti – evo odgovora u nastavku.

Sastavite vašu srećnu kombinaciju jer trenutak je idealan da se priključite Lucky’s 6 takmičenju!

Vrtoglavi bonusi čekaju na vas!

Sve što je potrebno – odigrajte najveći broj tiketa, a bonus nagrade će osvojiti tri prvoplasirana takmičara.

Pobednik dobija 20.000 RSD, drugo mesto vredi 10.000 RSD, dok će trećeplasirani „inkasirati“ 5.000 RSD BONUSA.

Da sve bude mnogo interesantnije igračima, kladionica Meridian je za pomenuto takmičenje pripremila vrlo jednostavna pravila.

U ovako uzbudljivom takmičenju mogu da učestvuju samo registrovani korisnici na meridianbet.rs, a budući da takmičenje traje od 26.05 do 15.06. znači da imate sasvim dovoljno vremena.

PREUZMI BONUS – 500 RSD BEZ USLOVA

Međutim, otvaranje korisničkog naloga pored učešća u Lucky’s 6 takmičenju može da vam donese još jedan benefit.

Svaki novi registrovani korisnik na meridianbet.rs dobija kao poklon BONUS DOBRODOŠLICE U IZNOSU OD 500 RSD BEZ USLOVA za online u kladjenje uzivo.

Kao što možete da primetite, magija se dešava u Meridianu, zbog toga ne treba da čekate ni sekund, već da napravite prave poteze i osvojite ove fenomenalne BONUSE!

PREUZMI BONUS – 500 RSD BEZ USLOVA

IGRAJ ZA KATAR – SPREMI SE ZA SVETSKO: Podsećamo vas da je u kladionici Meridian u toku do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima. Svi igrači imaju priliku da osvoje put, kartu i smeštaj za Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se u novembru održava u Kataru. Sve što je potrebno jeste otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs i učešće u svakodnevnim izazovima iz oblasti sporta i slot igara.     

Za detaljnije informacije ispratite dešavanja na meridianbet.rs, kao i Meridian na društvenim mrežama.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.