ZAGREVANJE ZA PIKSIJA I „ORLOVE“: Liga nacija kao idealna uvertira za Svetsko prvenstvo u Kataru!

Utakmicom između Poljske i Velsa startovalo je novo izdanje mladog međunarodnog fudbalskog takmičenja, Lige nacija. „Nova sezona“ je počela pomalo neprimetno, ali to nikako ne znači da neće biti uzbuđenja i prostora za pravljenje vrhunskih tiketa.

Već drugog takmičarskog dana na teren izlaze fudbaleri naše selekcije, koji će na domaćem igralištu ugostiti fudbalere Norveške u okviru prvog kola grupe B Lige nacija.

Na prvi pogled protivnik po meri za izabranike Dragana Stojkovića Piksija, o čemu svedoči i najkvalitetnija sportska ponuda u regionu, ali pre nego što krenemo na detalje imamo jedno važno obaveštenje za vas.

PREUZMI BONUS – 500 RSD BEZ USLOVA

Nećemo puno okolišati, samo ćemo vam na brzinu opisati kako kladionica Meridian dočekuje svakog novog korisnika.

Sve što je potrebno jeste da otvorite korisnički nalog na meridianbet.rs, jer vas tu čeka jedno lepo iznenađenje.

Svaki novi registrovani korisnik kao poklon dobija BONUS DOBRODOŠLICE U IZNOSU OD 500 RSD BEZ USLOVA za online i uživo kladjenje.

Nije moglo jednostavnije, zato ne čekajte ni trenutak, već zgrabite ovaj fenomenalan bonus i potom pravac meridianbet.rs da se „pročešlja“ najjača sportska ponuda na Balkanu za Ligu nacija.

PREUZMI BONUS – 500 RSD BEZ USLOVA

Izbor je raznovrstan, ali ćemo se mi ovog puta zadržati na reprezentaciji Srbije, koja će u Ligi nacija imati samo jedan cilj – što bolje ispitati spostvene mogućnosti do Svetskog prvenstva u Kataru koje je na programu krajem godine.

Naša selekcija je u grupi sa Švedskom, Slovenijom i Norveškom. Upravo će Norvežani biti prvi rival „orlova“. Dva tima će se sastati večeras od 20.45 na stadionu „Rajko Mitić“.

Srbija je favorit o čemu svedoče i kvote koje možete pronaći na meridianbet.rs. Kvota na potencijalnu pobedu našeg tima iznosi 2.40, dok je kvota na trijumf gostiju sa severa Evrope 3.25. Popularni „iks“ donosi kvotu 3.15.

Jasno je da su kvote i više nego kvalitetne, a ako želite da pogledate kompletnu ponudu ostale mečeve Lige nacija posetite sajt meridianbet.rs

PREUZMI BONUS – 500 RSD BEZ USLOVA

IGRAJ ZA KATAR – SPREMI SE ZA SVETSKO: Podsećamo vas da je u kladionici Meridian u toku do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima. Svi igrači imaju priliku da osvoje put, kartu i smeštaj za Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se u novembru održava u Kataru. Sve što je potrebno jeste otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs i učešće u svakodnevnim izazovima iz oblasti sporta i slot igara.     

Za detaljnije informacije ispratite dešavanja na meridianbet.rs, kao i Meridian na društvenim mrežama. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.