FINALNA SERIJA ABA LIGE SE NASTAVLJA: Nova šansa za titulu ili produžetak nade uz NAJVEĆE KVOTE i BONUS u Meridianu!

Finalna serija ABA lige između košarkaša Partizana i Crvene zvezde je donela ono što su očekivali svi košarkaški sladokusci na našim prostorima.

U prva tri meča bilo je mnogo tenzije, preokreta, uzbuđenja i potpuno je normalno očekivati da će se takav trend nastaviti i u meču broj četiri koji je na programu večeras od 18.30 u hali „Aleksandar Nikolić“.

Kao i do sada kladionica Meridian će ponovo izaći sa najvećim mogućim kvotama za novi duel večitih rivala, ali pre nego što pređemo na suštinu, imamo veoma važno obaveštenje za sve one koji još uvek ne znaju kakvu su dobrodošlicu propustili.

KLADI SE – PREUZMI BESPLATAN BONUS – BEZ USLOVA

Naime, kladionica Meridian uvek zna da nagradi pravi potez, zbog toga svaki novi korisnik na meridianbet.rs dobija poklon koji se ne viđa svaki dan.

Registracijom na meridianbet.rs ne samo da ste na korak od najboljih kvota u regionu, već vas očekuje DOBRODOŠLICA U VIDU 500 RSD BEZ USLOVA za online i uzivo kladjenje.

Teško da može bolje, osim ako nakon registracije i preuzetog bonusa odmah pogledate šta je to kladionica Meridian spremila za četvrti meč finalne serije ABA lige.

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde su odigrali još jednu infarkt završnicu, samo je ovog puta četa Željka Obradovića imala više znanja i sreće u samom finišu.

KLADI SE – PREUZMI BESPLATAN BONUS – BEZ USLOVA

Serija je produžena na barem još jedan meč, što je ostavilo prostora da kladionica Meridian kreira vrhunsku sportsku ponudu.

Slično kao i za treći meč, Partizan je favorit na domaćem terenu. Kvota na pobedu crno-belih iznosi 1.60, dok je kvota na potencijalni trijumf Crvene zvezde 2.30. 

Kao i ranije, za one igrače koje vole malo više da eksperimentišu pripremljene igre sa hendikepom. Granica je 3.50, a kvota da će Partizan slaviti sa većom razlikom iznosi 1.90, dok crveno-beli imaju nešto veće šanse sa kvotom 1.85. 

Impresivna ponuda, s toga vam toplo preporučujemo da za detaljniju analizu ponude za četvrti meč finala ABA lige između beogradskih večitih rivala potražite na meridianbet.rs.

KLADI SE – PREUZMI BESPLATAN BONUS – BEZ USLOVA

IGRAJ ZA KATAR – SPREMI SE ZA SVETSKO: Podsećamo vas da je u kladionici Meridian u toku do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima. Svi igrači imaju priliku da osvoje put, kartu i smeštaj za Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se u novembru održava u Kataru. Sve što je potrebno jeste otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs i učešće u svakodnevnim izazovima iz oblasti sporta i slot igara.      

Za detaljnije informacije ispratite dešavanja na meridianbet.rs, kao i Meridian na društvenim mrežama.   

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.