DUEL PROTIV RIVALA KOJEG NIKADA NISMO POBEDILI: Piksijeva Srbija spremna za drugi pohod u Ligi nacija uz najbolju ponudu u regionu!

Nakon veoma fizički zahtevnog meča protiv Norveške na otvaranju nove sezone Lige nacija, reprezentacija Srbije nema mnogo vremena za oporavak, već mora da se pripremi za meč protiv tima kog ne pamtimo po dobrom.

Na stadionu „Rajko Mitić“ večeras od 20.45 reprezentacija Srbije će ugostiti reprezentaciju Slovenije, koja nam tradicionalno ne leži.

Ali pre nego što pređemo na kratak pregled istorijskih podataka i najbolju ponudu koju možete pronaći za pomenuti meč i celokupna današnja dešavanja u Ligi nacija, imamo jedno važno obaveštenje.

KLADI SE – PREUZMI BESPLATAN BONUS – BEZ USLOVA

Ako kojim slučajem još uvek niste saznali kako kladionica Meridian dočekuje svoje nove korsnike, onda je naredna informacija od krucijalne važnosti za vas.

Za svakog novog registrovanog korisnika spremna je DOBRODOŠLICA U VIDU BONUSA 500 RSD BEZ USLOVA za online i uživo kladjenje.

Sve je tako jednostavno, na vama je samo da napravite pravi korak i otvorite vrata velikih mogućnosti, za sve ostalo će se pobrinuti Meridian.

A kada uradite sve što je potrebno sledi ono što nas očekuje u nedelju. Srbija dočekuje rivala koji je kroz istorije znao da joj nanese velike muke.

KLADI SE – PREUZMI BESPLATAN BONUS – BEZ USLOVA

Naša selekcija, kako god se država zvala u prethodnih dvadeset godina, odigrala je šest mečeva sa Slovencima. Pet puta je bilo nerešeno, dok je jednom slavila protivnička selekcija.

Međutim, sada je došlo vreme da se promeni tradicija. Srbija igra dopadljiv fudbal pod komandom Dragana Stojkovića Piksija i velika je verovatnoća da uz podršku domaće publike može da ostvari pobedu nad Slovenijom.

Da je Srbija veliki favorit protiv Slovenije svedoče i kvote koje su napravili bukmejkeri kladionice Meridian,

Procena je da Srbija ima više šansi da ostvari trijumf sa kvotom 1.50, dok je kvota na potencijalnu pobedu Slovenaca 6.40. Da će biti popularni „iks“ kvota je 3.85.

Idealna prilika, ali to nije sve, tu su i kvote za ostale mečeve:

ČEŠKA REPUBLIKA – ŠPANIJA, kec 4.10, iks 3.40, dvojka 1.80

PORTUGAL – ŠVAJCARSKA, kec 1.70, iks 3.40, dvojka 4.80

ŠVEDSKA – NORVEŠKA, kec 2.00, iks 3.15, dvojka 3.65

BUGARSKA – GRUZIJA, kec 2.10, iks 3.30, dvojka 3.50

Kao što vidite kvote su i više nego izazovne, a ako želite bolje da „pročešljate“ kompletnu ponudu, sve što treba da uradite jeste da posetite meridianbet.rs.

KLADI SE – PREUZMI BESPLATAN BONUS – BEZ USLOVA

IGRAJ ZA KATAR – SPREMI SE ZA SVETSKO: Podsećamo vas da je u kladionici Meridian u toku do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima. Svi igrači imaju priliku da osvoje put, kartu i smeštaj za Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se u novembru održava u Kataru. Sve što je potrebno jeste otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs i učešće u svakodnevnim izazovima iz oblasti sporta i slot igara.   

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.