NAJVEĆE KVOTE STIŽU – Vrhunska ponuda za Ligu nacija i fenomenalno iznenađenje na jednom mestu!

Neverovatan BONUS i iPhone 13 nikada nisu bili bliži!

U kladionici Meridian uzbuđenje je uvek na najvišem nivou. Redovno se traži način da se naprave vrhunske kombinacije, ali ovog puta se otišlo korak dalje.

Tu su već dobro poznate najveće kvote za Ligu nacija, ali i jedno iznenađenje koje vas neće ostaviti ravnodušnim. Da sve bude idealno, potrebno je samo otvoriti korisnički nalog na meridianbet.rs.

Deluje nemoguće, ali takav potez može da vam donese mnogo benefita, evo o čemu se radi…

KLADI SE – PREUZMI 500 RSD + iPhone 13!

Registracijom na meridianbet.rs dobijate poklon BONUS DOBRODOŠLICE U IZNOSU OD 500 RSD BEZ USLOVA za online i uzivo kladjenje, ali i mogućnost da uđete u trku za iPhone 13.

Kako biste imali najnoviji iPhone 13 sve što je potrebno jeste da do 30. juna odigrate najviše tiketa sa minimalnom uplatom od 100 RSD!

Kada ste se uverili da nije moglo jednostavnije, onda nema čekanja. Zgrabite bonus i pravac konstrukcija tiketa uz pomoć najbolje ponude za Ligu nacija na Balkanu.

KLADI SE – PREUZMI 500 RSD + iPhone 13!

NEMAČKA – ENGLESKA, utorak 20.45

Tipovi i kvote: kec 2.35, iks 3.20, dvojka 3.00

Ko bi rekao da će nakon prvih mečeva u A grupi Lige nacija reprezentacije kao što su Nemačka i Engleska ostati bez „celog plena“. Englezi su na neočekivan način prosuli bodove na gostovanju u Mađarskoj, dok je u derbiju višestrukih prvaka sveta, Nemačke i Italije došlo do podele bodova.

Sada je došao red na popravni, ali pobednik može biti samo jedan. Biće veoma interesantno, zato treba dobro da obratite pažnju na pomenuti par!

Predlog za igru: GG

Kvota u Meridianu: 1.80

ITALIJA – MAĐARSKA, utorak 20.45

Tipovi i kvote: kec 1.40, iks 4.40, dvojka 7.80

U pitanju je još jedan par koji treba dobrano ispratiti. Zbog čega? Zbog činjenice da Mađarska eventualnim iznenađenjem može da napravi pravu „frku“ u grupi sa velikanima. Međutim, istina je da naši severni susedi ovoga puta neće biti domaćini, već će bodove morati da potraže u Italiji. Koiko je realno da se tako nešto dogodi?

Predlog za igru: 1&2+

Kvota u Meridianu: 1.75

KLADI SE – PREUZMI 500 RSD + iPhone 13!

BELGIJA – POLJSKA, sreda 20.45

Tipovi i kvote: kec 1.70, iks 3.70, dvojka 4.80

Večiti kandidat za osvajača nekog velikog fudbalskog takmičenja je u prvom meču novog izdanja Lige nacija doživeo pravi debakl. Belgija je na domaćem igralištu deklasirana od Holandije rezultatom 4:1, što samo znači da u narednom meču pred svojim navijačima mora da se napravi neki preokret. U suprotnom „crveni đavoli“ će ostati u zoni ispadanja.

Predlog za igru: 1&2-3

Kvota u Meridianu: 3.40

ŠVEDSKA – SRBIJA, četvrtak 20.45

Tipovi i kvote: kec 2.15, iks 3.10, dvojka 3.35

Nakon dva meča na domaćem terenu, selekcija Srbije se zaputila na sever Evrope, gde je čeka duel sa uvek neugodnom reprezentacijom Švedske. Može se reći da po prvi put „orlovi“ neće biti favoriti, što kada se pogleda prošlost ne mora nužno da bude loše. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija su pokazali da znaju da igraju kada su „drugom planu“ što znači da trijumf nije nedostižan.

Predlog za igru: GG

Kvota u Meridianu: 1.95

*Napomena: kvote su podložne promenama

KLADI SE – PREUZMI 500 RSD + iPhone 13!

IGRAJ ZA KATAR – SPREMI SE ZA SVETSKO: Podsećamo vas da je u kladionici Meridian u toku do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima. Svi igrači imaju priliku da osvoje put, kartu i smeštaj za Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se u novembru održava u Kataru. Sve što je potrebno jeste otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs i učešće u svakodnevnim izazovima iz oblasti sporta i slot igara.       

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.