Tip dana: Nemačka – Engleska: Sudar titana!

U utorak je veoma interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali ponovo jedan meč iz Lige nacija, i to veliki derbi između Nemačke i Engleske koji će biti odigran na “Alijanc Areni”.
Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Nemačka: Jedan od glavnih favorita za osvajanje trofeja!

Sigurno je da su Nemci i te kako razočarali na prošlom Evropskom prvenstvu pošto je ova selekcija eliminisana već u osmini finala i to od Engleza.
Taj duel je završen rezultatom 2:0, a sigurno je da će četa Hansija Flika učiniti sve da se revanšira Hariju Kejnu i drugarima za taj neprijatan poraz, koji je značio i eliminaciju sa prvenstva Evrope.
Što se tiče kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, “Panceri” su završili na prvom mestu u grupi uz čak 27 osvojenih bodova, što znači da je višestruki šampion sveta u kvalifikacijama ostvario čak devet trijumfa uz samo jedan poraz.
Podatak koji posebno treba napomenuti je da je ova selekcija na tri poslednja meča u kvalifikacijama postigla čak sedamnaest golova, što nam daje prosek od skoro šest golova po meču, što je svakako fenomenalna stvar.
Na startu ovogodišnjeg izdanja Lige nacija “Panceri” su remizirali na gostovanju kod Italije, a taj duel sa “Azurima” završen je rezultatom 1:1.
I Mančini i Flik su imali veliku želju da sa tri boda otovre novu sezonu takmičenja, ali se na kraju može reći da publika u Bolonji i nije mogla da uživa u preterano lepom fudbalu.
U 70. minutu igre prednost “Azurima” doneo je Lorenco Pelegrini iza koga je jedna zaista fantastična sezona, a čini se da domaćini još nisu ni završili sa slavljem, a u usledio je šok za sve na stadionu. Naime, Džošua Kimih je poravnao rezultat na 1:1.
Imali su do kraja Nemci nešto više od igre, stvorili su i prilike iz kojih su mogli da stignu do gola i pobede, ali je Donaruma ostao nesavladan.
Inače, kada su u pitanju međusobni mečevi između Nemačke i Engleske, na poslednjih pet susreta između ove dve selekcije “Panceri” su slavili dva puta, dva puta je bolji bio finalista Evropskog prvenstva, dok je jednom meč završen nerešeno.

Engleska: “Gordi Albion” je razočarao na startu takmičenja!

Iako “Gordi Albion” svoje fantastične partije nije umeo da kruniše nekim trofejom, mora se priznati da Engleska u poslednjih nekoliko godina igra zaista sjajan fudbal.
Kruna tih dobrih igara je svakako trebala da se dogodi na prošlom Evropskom prvenstvu, gde su Englezi velikim delom pred svojim navijačima nakon lošijeg izvođenja jedanaesteraca poraženi od Italije.
Podsetićemo vas da je tim koji sa klupe predvodi Geret Sautgejt igrao dosta zapaženu ulogu i na prethodnom Svetskom prvenstvu, gde je “Gordi Albion” došao do polufinala u kom je eliminisan od Hrvtske, iako je slovio za favorita na tom meču.
Što se tiče kvalifikacija za Svetsko prvenstvo poput Nemaca su i Englezi bez većih problema došli do plasmana na Mundijal i to pošto je ova selekcija u svojoj grupi zauzela prvo mesto na tabeli sa 26 osvojenih bodova, što znači da su izabranici selektora Sautgejta na deset odigranih mečeva ostvarili osam trijumfa i dva remija.
Poput Nemaca i Englezi su bili i te kako efikasni u poslednja tri kola kvalifikacija, pošto je vicešampion Evrope u tom periodu postigao čak šenaest golova, od čega su Hari Kejn i drugari u poslednjem kolu na gostovanju kod golova, postigli neverovatnih deset golova.
Što se tiče partija ove selekcije na startu Lige nacija mora se priznati da smo očekvaili dosta više s obzirom da je Engleska u prvom kolu doživela poraz na gostovanju kod Mađarske, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Pobedonosni gol na tom ne preterano interesantnom susretu za Madjarsku postigao je Dominik Soboslai iz penala u 64. minutu.
Za kraj, bio je to prvi poraz “Gordog Albiona” nakon devet uzastopnih susreta, pošto se poslednji desio još u onom finalu Evropskog prvenstva kada su Italijani slavili nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Naš predlog

Na prvi pogled deluje da je veoma teško prognozirati ovaj duel, ali nekako deluje da golovi ne bi smeli da se dovedu u pitanje pa vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.79.

Takođe, iz istog razloga vam preporučujemo da probate i sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.01.

Za kraj, deluje da će Nemci učiniti sve da se na svom terenu revanširaju Englezima za onaj poraz u osmini finala prošlog Evropskog prvenstva, zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 2.26.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.