„ORLOVI“ U NALETU – Poznato kakve su šanse da Srbija nastavi pobednički niz u Ligi nacija!

Pogledajte kvote za meč Švedska – Srbija

Konačno se dogodilo ono što su svi ljubitelji fudbala u Srbiji sa nestrpljenjem čekali. Srbija je nakon čuvenog meča protiv Portugala i male krze uspela da odigra na prepoznatljivom nivou.

„Orlovi“ su se dugo mučili, a onda je usledila raspodija i mreža vrhunskog čuvara mreže, Jana Oblaka, bila je puna do vrha!

Da je Srbija u ritmu prepoznala je i kladionica Meridian koja je pripremila brutalnu kvotu na potencijalnu pobedu naše selekcije u trećem kolu Lige nacija. Ali, pre nego što pređemo na detalje imamo važno obaveštenje za sve ljubitelje BONUSA BEZ USLOVA, ali i impresivnih mobilnih telefona.

PREUZMI BONUS UZ IZNENAĐENJE – 500 RSD + iPhone 13

Sve što je potrebno jeste da otvorite korisnički nalog na meridianbet.rs i to je sve!

Da, dobro ste pročitali!

Jedan pravi klik donosi mnogo benefita, evo i kojih…

Registracijom na meridianbet.rs dobijate poklon BONUS DOBRODOŠLICE U IZNOSU OD 500 RSD BEZ USLOVA za online i uzivo kladjenje, ali i mogućnost da uđete u trku za iPhone 13!

Kako biste osvojili najnoviji iPhone 13 neophodno je da do 30. juna odigrate najviše tiketa sa minimalnom uplatom od 100 RSD!

Kada ste se uverili da nije moglo lakše, onda je formula jasna. Zgrabite bonus i pravac na pravljenje tiketa uz pomoć najbolje ponude koju možete pronaći za duel Švedska – Srbija.

PREUZMI BONUS UZ IZNENAĐENJE – 500 RSD + iPhone 13

Naši najbolji fudbaleri jesu podgili nivo igre, ali ako žele da nastave sa pobedama moraju da naprave još jedan iskorak.

Selekcija Švedske već godinama u kontinuitetu pravi solidne rezultate, što mora da bude poziv na oprez u taboru „orlova“. Međutim, bez obzira na sve, Srbija ima solidne šanse. Tako nešto možemo zaključiti kada pogledamo kvote koje se nalaze na meridianbet.rs.

Bukmejkeri kladionice Meridian su procenili da je Srbija favorit sa kvotom 2.50, dok je kvota na potencijalnu pobedu Švedske 3.25.

Kvota na populani „iks“ iznosi 3.00.

Kompletnu ponudu za utakmica Švedska – Srbija, kao i ostale mečeve koji se danas igraju u Ligi nacija možete pronaći na meridianbet.rs.

IGRAJ ZA KATAR – SPREMI SE ZA SVETSKO: Podsećamo vas da je u kladionici Meridian u toku do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima. Svi igrači imaju priliku da osvoje put, kartu i smeštaj za Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se u novembru održava u Kataru. Sve što je potrebno jeste otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs i učešće u svakodnevnim izazovima iz oblasti sporta i slot igara.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.