ŽAVRŠNI LET „ORLOVA“: Evo kakve su šanse da će Srbija slaviti u novom meču Lige nacija!

Najveće kvote na Srbije „upakovane“ sa dva grandiozna iznenađenja u Meridianu!

Fudbalska reprezentacija Srbije igra poslednju utakmicu u prvom „ciklusu“ Lige nacija. Pre odlaska na pauzu „orlovi“ će imati još jedan duel sa Slovenijom.

Potpuno isto kao i u prvom meču dve selekcije, Srbija je apsolutni favorit, što svedoče i kvote koje možete pronaći u kladionici Meridian. Ali, pre nego što krenemo sa nešto detaljnijim opisom, imamo važno obaveštenje za sve one koji još uvek nemaju otvoren nalog na meridianbet.rs.

Verujte nam, za tako nešto sada imate trostruko dobar razlog.

PREUZMI BONUS UZ IZNENAĐENJE – 500 RSD + iPhone 13

Ne samo da ćete biti na jedan korak od najjače ponude sportskih mečeva u regionu, već ćete za početak dobiti jedan NEVEROVATAN BONUS BEZ USLOVA, kao i mogućnost da osvojite iPhone 13.

Otvaranje korisničkog naloga vam instant donosi 500 RSD BONUSA BEZ USLOVA za online i uzivo kladjenje, ali i mogućnost da uđete u trku za jedan od najboljih telefona na svetu.

Kako biste osvojili najnoviji iPhone 13 neophodno je da do 30. juna odigrate najviše tiketa sa minimalnom uplatom od 100 RSD!

A kada uradite sve što je potrebno, onda sledi pregled ponude za novi izazov „orlova“ u Ligi nacija.

PREUZMI BONUS UZ IZNENAĐENJE – 500 RSD + iPhone 13

Kao i prethodne nedelje, rival je Slovenija, koja je u Beogradu pokazala dva lica. Slovenci su tokom čitavog prvog poluvremena pokazali stabilnost i čvrstinu, ali kada je Srbija uspela da „probije“ neverovatnog Jana Oblaka, dogodio se krah gostiju.

Srbija je sa tri rutinska gola potpuno razbila otpor rivala, što joj daje epitet favorita i večeras od 20.45 na stadionu „Stožice“ u Ljubljani.

Da je naša selekcija nešto bliža pobedi procenila je kladionica Meridian. 

Kvota da će Srbija ostvariti trijumf iznosi 2.10, dok su šanse Slovenaca nešto manje sa kvotom 3.60. Kvota na popularni „iks“ iznosi 3.15.

Kompletnu ponudu za utakmica Slovenija – Srbija, kao i za ostale mečeve Lige nacija koji su danas na programu možete pogledati na meridianbet.rs.

PREUZMI BONUS UZ IZNENAĐENJE – 500 RSD + iPhone 13

IGRAJ ZA KATAR – SPREMI SE ZA SVETSKO: Podsećamo vas da je u kladionici Meridian u toku do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima. Svi igrači imaju priliku da osvoje put, kartu i smeštaj za Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se u novembru održava u Kataru. Sve što je potrebno jeste otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs i učešće u svakodnevnim izazovima iz oblasti sporta i slot igara.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.