Tiket dana (nedelja, 12.06.2022)

Tiket dana

Još par dana i završava se ovaj prvi deo Lige nacija koji je doneo četiri kola. Preostala dva odigraće se kasnije. Reprezentativci mnogih zemalja tek sada će na kratak odmor pošto je nova fudbalska sezona odmah iza ugla. Predložene kvote mogu biti izmenjene.

Španija – Češka – 1,0-3 @ 2.07 u Meridianbet

Tri selekcije u ovoj grupi divizije A bori se za prvo mesto. Posle prve polovine bez šansi je ostala Švajcarska koja je upisala sva tri poraza, dok su Portugalci najbliži cilju sa trenutnih sedam bodova. Španija je osvojila pet, a Češka 4 boda. Lako je moguće da posle ovog meča bez šansi ostanu i ”Knedličke”, pa komšije sa Iberijskog poluostrva odluče o tome ko će biti pobednik grupe. Do tog meča, koji će se igrati u Portugaliji, ima još dosta vremena, pa ”Furija” pre toga mora da pobedi Češku, a Portugalija Švajcarsku u ovom četvrtom kolu. U prvom okršaju Češke i Španije rezultat je bio 2:2, ali su ”Knedličke” bile bliže trijumfu. Vodile su dva puta, a ”Furija” je do boda došla golom Martineza u 90. minutu. U Ženevi je Sarabija golom doneo prvu pobedu Španiji u ovom ciklusu. Češka je posle dve dobre utakmice na startu ciklusa, pobede nad Švajcarskom i remija sa Španijom, doživela poraz u Lisabonu, a Portugalci su pitanje pobednika rešili već u prvih 45 minuta. Španija je apsolutni favorit u ovom meču, očekujemo njihovu pobedu, ali za razilku od prvog meča, ne očekujemo goleadu. Naš predlog je jedinica uz 0-3 gola ukupno. Za ovaj tip koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.07.

Norveška – Švedska – GG3+ @ 2.55 u Meridianbet

Novi skandinavski duel gledamo u 4. kolu divizije C Lige nacija. Norvežani su pobedili Šveđanse na njihovom terenu i ne sumnjajte u rešenost selekcije ”tri krune” da im se punom merom revanšira. S druge strane ”Vikinzi” su podbacili u trećem kolu i nisu uspeli da pobede Sloveniju na svom terenu. Zato su u prva dva kola bili maksimalni na strani, s obzirom da su pre Švedske slavili i u Srbiji. Protiv Slovenaca imali su i brojčanu prednost, pošto su ”Janezi” poslednjih pola sata igrali sa igračem manje. Sada trijumf u grupi uopšte nije izvestan za Norvešku, pa im je protiv Šveđana neophodna pobeda. Srbija je slavila u Solni protiv Švedske i sva je prilika da će duel Norveške i Srbije odlučiti pobednika grupe, ako pre toga ne bude nekih neočkievanih rezultata. U prvom okršaju Švedske i Norveške pala su tri gola, a nešto slično očekujemo i sada. Norveška se uzda u Erlinga Halanda, novi napadač Mančester Sitija je tri puta bio strelac do sada, odnosno postigao je sve golove za svoju selekciju. Doneo je pobedu u Beogradu i sa dva gola srušio Švedsku u Solni. ”Tri krune” dolaze po pobedu koja ih jedino ostavlja u trci, pa treba oečekivati otvoren meč sa dosta golova. Naš predlog je GG3+, a kvota u kladionici Meridianbet je 2.55.

Severna Makedonija – Gibraltar – 1/1,3+ @ 1.57 u Meridianbet

Poraz od Gruzije sigurno je zaboleo sve u Severnoj Makedoniji. Malo ko je očekivao da učesnik Evropskog prvenstva i tim koji je pobedio Italiju u baražu za Mundijal, mođe tako ubedljivo da bude poražen na svom terenu od Gruzijaca, ali se to dogodilo. Treba reći da je skorašnji istorijat duela ove dve selekcije baš bogat, a najbitniji dueli bili su oni u baražu za plasman na prethodni EURO. Tada su Makedonci bili uspešniji i nema sumnje da su u Gruziji jedva čekali na priliku za osvetu. Ona je poslužena hladna, ali kada se upoređuju oni dueli od pre dve godine i ovi sada, jasno je da su prethodni bili mnogo značajniji. Male su šanse da Severna Makedonija osvoji prvo mesto u ovoj grupi, morali bi da pobede u tri preostale utakmice, ali i da Gruzijci neplanirano izgube bodove protiv Bugarske ili Gibraltara, a u to je baš teško poverovati. Gibraltar je osvojio jedan bod, bilo je to u prošlom kolu protiv Bugarske, dok su protiv Gruzije i Severne Makedonije upisali poraze. Sada im predstoji još jedan, a da bi kvota bila, koliko-toliko, prihvatljiva, predlažemo prelaz na domaćina, uz bar tri gola. Za kombinaciju 1/1,3+ kvota je 1.57 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 8.29.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.