Tiket dana: Poeni igrača

Večeras se igraju prvi meč finalne serije u Francuskoj i drugi meč finala u španskoj ACB ligi. Evo našeg predloga za učinak košarkaša. Kvote i granice podložne su promenama.

Nikola Mirotić (Barselona) – poeni + (granica 16,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Još nam nije jasno šta se to dogodilo u prvom meču finalne serije u Španiji. To što je Real pobedio u Blaugrani nije senzacija, ali način na koji je to učinio, i to bukvalno bez plejmejkera, teško je objasniti. Da Barsa nije stegla u poslednjih deset minuta bila bi to prava katastrofa, ovako su Katalonci ostali na podnošljivih -13. Čak je i Nikola Mirotić ostao ”ispod granice”, ali je naturalizovani Crnogorac došao do 13 ubačenih poena. Sada je granica na 16,5 i ubeđeni smo da će je preskočiti, a da će Jasikevičijusov tim izjednačiti. Za (+) poene MIrotića kvota je 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Gabrijel Dek (Real) – poeni + (granica 10,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Argentinac je bio ključni čovek u trijumfu Reala kojim su Madriđani prednost domaćeg terena preselili na svoju stranu. Povratnik iz NBA, čini nam se, tek sada ulazi u onu pravu formu kakva ga je krasila u prvom mandatu u ACB ligi. Barsi je ubacio 18 poena za 27 minuta, a pre toga je imao učinak od 17 koševa u trijumfu nad Baskonijom. Gabrijel Dek je imao odličan doprinos i u skoku, sa 5 uhvaćenih lopti, dodao je i 3 asistencije i jednu ukradenu loptu. Zbog svega navedenog i kladionice su reagovale i podigle mu granicu na 10,5 koševa, ali verujemo da će i to prebaciti. Za (+) poene kvota je 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Majk Džejms (Monako) – poeni + (granica 18,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Po očekivanju Monako je u finalu francuskog prvenstva gde će mu rival biti Asvel iz Vilerbana. Ogromna ulaganja tokom leta dala su neke rezulatet, ali možda je moglo i bolje. ”Kneževi” su igrali u Plej-ofu Evrolige, jedan trijumf ih je delio od Fajnal-fora i mora se priznati da su bili pravo osveženje u evropsko košarci. Prošle sezone su osvojili Evrokup, a sada bi morali, eventualno, da se zadovolje peharom u Francuskoj. Majk Džejms je doveden da osvaja trofeje, a u poslednje dve utakmice polufinala protiv Po Orteza pokazao je da se vraća u staru formu. Jedan meč je, istina, Monako izgubio, ali je Džejms na te dve utakmice ubacivao po 21 poen. Sada je granica na 18,5 i verujemo da će imati više poena od toga. Za (+) koševe kvota je 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Jusufa Fal (Asvel) – poeni + (granica 7,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Gorostasni Senegalac ima dobru sezonu iza sebe, kako u naladu tako i u odbrani tima iz Vilerbana. Ambicije kluba nisu do kraja ispunjene u aktuelnoj sezoni, ali bi osvajanje titule šampiona Francuske moglo drastično pa popravi utisak. Jusufa Fal je bio solidan u tri pobede nad Dižonom u polufinalu, ali je Asvel bio ubedljiv, pa i nije bilo preterane potrebe za njegovim velikim angažovanjem. Zato je u prošlom meču ubacio samo 4 poena za 20 minuta na parketu. Ipak, u meču pre toga postigao je 14 koševa uz 7 skokova. Granica za njegov učinak u prvom meču finala je 7,5 poena, a za (+) kvota je 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.