FIRST MINUTE PONUDA: Pet meseci do Mundijala – KVOTE NA SRBIJU SU BRUTALNE!

U Meridianu uvek možete da tipujete na Srbiju!

Fudbalska reprezentacija Srbije jeste završila još jedan ciklus u Ligi nacija, ali daleko od toga da ćete morati dugo da čekate kako biste mogli da tipujete na izabranike Dragana Stojkovića Piksija.

A da kompletan utisak bude potpun, sve se nalazi na jednom mestu. U kladionici Meridian nikada ne postoji prostor za pauzu, čak i kada nema veliki broj sportskih dešavanja.

Ponuda je najbolja u regionu, ali pre nego što pređemo na suštinu, imamo jedno važno obaveštenje za sve one koji su u potrazi za BONUSOM BEZ USLOVA, ali i jednim od najboljih telefona na svetu.

Uživajte!  REGISTRUJ SE I OSVOJI iPhone 13

Da, dobro ste pročitali, pred vama je iznenađenje sa kojim ne možete da se susretnete svaki dan.

Sve što je potrebno jeste da ostvorite korisnički nalog na meridianbet.rs. Takav potez vam instant donosi poklon u vidu 500 RSD BONUSA BEZ USLOVA za online i kladjenje uzivo, ali i mogućnost da učestvujete u takmičenju u kojem je nagrada magični iPhone 13.

Kako biste bili pobednik pomenutog takmičenja, a samim tim i vlasnik jednog vrhunskog mobilnog uređaja, potrebno je da nakon registracije na meridianbet.rs u periodu od 6. do 30. juna odigrate najveći broj tiketa na sportskom klađenju uz minimalnu uplatu od 100 RSD!

Uživajte!  REGISTRUJ SE I OSVOJI iPhone 13

A kako bi Meridian trku za iPhone 13 učinio što jednostavnijom tu je i ponuda koja će vam pomoći da sastavite brutalne tikete.

Ali, kao malo zagrevanje predlažemo vam da pogledate specijal koji se tiče potencijalnog učinka fudbalske reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu Katar.

Kladionica Meridian je svojom ponudom obuhvatila svaki segment takmičenja, a počećemo sa kvotama koje se tiču rezultata koji će „orlovi“ postići u grupi.

Srbija je svojim partijama u prethodne dve godine pokazala da zna da igra kvalitetan fudbal, što je svrstava u redove favorita grupe G Mundijala u Kataru, u kojoj se nalaze još selekcije Brazila, Švajcarske i Kameruna.

Uživajte!  REGISTRUJ SE I OSVOJI iPhone 13

S toga je logično da će kvota za prolaz grupe biti adekvatna rejtingu našeg nacionalnog tima. Da će puleni Dragana Stojkovića Piksija uspeti da se domognu osmine finala – kvota 2.35. Kvota da će Srbija kao prvoplasirana završiti grupnu fazu nešto je veća – 7.00.

Međutim, kao što smo imali prilike da spomenemo, specijalna ponuda za Svetsko prvenstvo u fudbalu je impresivna, zato je i tu kvota koja se tiče toga da će „Orlovi“ biti šampioni – 160.

Tu su naravno i kvote koje se tiču golova, kao i još ponešto interesantno. Zato ako želite da odigrate na Srbiju mnogo pre početka planetarnog fudbalskog spektakla preporučujemo vam da kompletnu ponudu pogledate na meridianbet.rs.

Uživajte!  REGISTRUJ SE I OSVOJI iPhone 13

BONUS NA TIKET PREKO APLIKACIJE: Od sada u Meridianu dobijate dodatni poklon – 5% bonusa od uloga za GUBITNE tikete odigrane isključivo putem Android i IOS aplikacije. Složićete se da je ovo šansa koja se ne propušta, zato budite vredni i odigrajte tikete u minimalnom iznosu od 100 RSD, može dobrano da vam se isplati. Čak iako tiket ne bude dobitan.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.