Tiket dana (četvrtak, 16.06.2022)

Tiket dana

Još jedan dan sa slabijom ponudom, ali nas to neće sprečiti da sastavimo novi tiket. Predložene kvote mogle bi biti izmenjene u nekom trenutku.

Botafogo – Sao Paolo – 2 @ 2.50 u Mozzartbet

Brazilci se tek zagrevaju, odigrano je 11 kola u Seriji A, a polako se izdvajaju favoriti. Domaći Botafogo je veoma loše startovao i posle 11 utakmica osvojio je samo 12 bodova. To je trenutno dovoljno samo za 16. poziciju, onu koja je tik iznad crte koja deli timove koji na kraju sezone ispadaju u Seriju B. No, tek je početak prvenstva i biće još mnogo bitaka i prilika da se slavni Botafogo pomeri ka gornjem delu tabele. Ono što može da brine to je veoma loš niz rezultata u poslednje vreme. Botafogo je poražen na četiri poslednje prvenstvene utakmice, na kojima je uspeo da postigne samo jedan gol. Na taj način su pokvarili ne tako loš start, kada su posle premijernog poraza od Korintijansa vezali čak šest utakmica bez poraza. Sao Paolo je u mnogo boljoj situacji, oni su trenutno na trećem mestu, a za vodećim Palmeirasom zaostaju četiri boda. Zanimljivo je da je Sao Paolo poražen samo u prvom kolu, tada ih je pobedio Flamengo, a onda su vezali deset utakmica bez neuspeha. Problem je što su u tih deset mečeva čak šest puta igrali nerešeno. Botafogo je dobio prethodni duel sa Sao Paolom, bilo je to početkom prošle godine, ali je Sao Paolo bio uspešniji u međusobnim okršajima u dužem vremenskom periodu. Gosti su favoriti u ovom duelu, mada su bez pobede na strani u aktuelnom prvenstvu. Ipak se odlučujemo za dvojku, a za nju se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.50.

Keflavik – Stjarnan – 2 @ 2.45 u Mozzartbet

Tokom leta pratićemo više dešavanja u fudbalskom prvenstvu Islanda koje je postalo jako interesantno u prethodnim sezonama. Nema dominacije jednog kluba, šampioni se smenjuju, pa je prošle sezone titula otišla u vitrine Vikingura iz Rejkjavika. Vicešampion je bio Breidablik, tim koji je sada na liderskoj poziciji i ima solidnih sedam bodova više od prvog pratioca Stjarnana. Breidablik još nije izgubio ni bod, iz osam utakmica ima isto toliko pobeda i ako tako nastve pitanje novog šampiona se ne postavlja. Na Stjarnanu je da pobeđuje i nada se da će lider negde posustati. Stjarnan očekuje teško gostovanje kod Keflavika, tima koji se nalazi na 7. mestu, a odigrao je meč više od većine timova. Keflavik je sakupio 10 bodova, tri puta je pobedio i jednom remizirao, dok je čak pet puta poražen. Videćemo u kakvoj su formi posle reprezentativne pauze, a pre nje su igrali dosta promenjivo. Stjarnan je imao tri vezan pobede pre odlaska na mini odmor, ali je u tom intervalu poražen u kupu od Rejkjavika. Prošle sezone je Keflavik oba puta pobedio Stjarnan, kući sa 2:0, a u gostima sa 3:2. Sada su stvari malo drugačije, i Stjarnan je favorit u ovom meču. Za dvojku se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.45.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 6.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.