NIJE MOGLO DA BUDE LAKŠE: Evo kako vrhunski BONUS I iPhone 13 telefon mogu da budu baš vaši!

Trostruko zadovoljstvo se nalazi na meridianbet.rs!

Kladionica Meridan zna kako da napravi najjaču akciju u regionu, ali ovog puta je svakom novom korisniku pripremila nešto potpuno neverovatno. Otvara se mogućnost da ostvarite čak trostruku benefit.

Da kompletna situacija bude još primamljivija, sve što je potrebno da uradite jeste da ostvorite korisnički nalog na meridianbet.rs.

Da, dobro ste pročitali!

Ukoliko napravite pravi korak i registrujete se u Meridianu bićete na samo jedan klik od najjače ponude sportskih mečeva na Balkanu, ali to nije sve…

PREUZMI BONUS UZ IZNENAĐENJE – 500 RSD + iPhone 13

Kada otvorite korisnički nalog na meridianbet.rs dobijate na poklon 500 RSD BONUSA BEZ USLOVA za online i kladjenje uživo, ali i mogućnost da učestvujete u takmičenju koje može da vam donese iPhone 13.

Kako biste bili pobednik pomenutog takmičenja, a samim tim i vlasnik jednog vrhunskog mobilnog uređaja, potrebno je da nakon registracije na meridianbet.rs u periodu od 6. do 30. juna odigrate najveći broj tiketa na sportskom kađenju uz minimalnu uplatu od 100 RSD!

Međutim, nećete verovati, ali tu nije kraj iznenađenjima. Da borba za iPhone 13 bude što primamljivija za igrače, tu je najjača ponuda sportskih mečeva.

Najjači mečevi i najbolje kvote za fudbal, košarku, tenis, vaterpolo i mnoge druge sportove čekaju vas na meridianbet.rs

PREUZMI BONUS UZ IZNENAĐENJE – 500 RSD + iPhone 13

Kao što možete da primetite, korisnički nalog vam pruža velike mogućnosti i otvara prostor za brojne pogodnosti.   

Na vama je samo nekoliko sitnica, da pokrenete magiju, zgrabite bonus i osvojite telefon iz bajke! 

PREUZMI BONUS UZ IZNENAĐENJE – 500 RSD + iPhone 13

BONUS NA TIKET PREKO APLIKACIJE: Od sada u Meridianu dobijate dodatni poklon – 5% bonusa od uloga za GUBITNE tikete odigrane isključivo putem Android i IOS aplikacije. Složićete se da je ovo šansa koja se ne propušta, zato budite vredni i odigrajte tikete u minimalnom iznosu od 100 RSD, može dobrano da vam se isplati. Čak iako tiket ne bude dobitan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.