Tiket dana: Poeni igrača

Danas će biti zanimljivo na evropskim parketima, pošto se noćas okončala NBA liga trijumfom Golden Stejt Voriorsa. Čekamo šampione u Španiji, Francuskoj, Grčkoj, Nemačkoj, Italiji i Srbiji. Predložene kvote i granice su podložne promenama.

Geršon Jabulese (Real) – skokovi + (granica 5,5) @ 1.75 u Meridianbet

Francuski košarkaš odigrao je odlično prva dva meča u Barseloni i bio je jedan od najzapaženijih igrača u ”kraljevskom klubu”. U pobedi Reala u prvom meču učestvovao je 11 poena i 9 skokova, dok je u drugom, koji su Madriđani izgubili u neizvesnom finišu, ubacio čak 16 poena i uhvatio 11 lopti. Bila je to jedna od njegovih najboljih partija u sezoni, a višestruko je nadmašio prosek i poena i skokova. Real je brejkom u prvom meču preselio prednost na svoju stranu, ali i dalje ima dosta problema sa povredama. Mesto plejmejkera je neuralgično, ali i visoki košarkaši će imati težak zadatak protiv Mirotića, Dejvisa i ostalih. Verujemo da će Geršon Jabusele opet biti važan faktor i da će lako prebaciti broj skokova koliko mu je predvidela kladionica Meridianbet. Za više od 5,5 skokova kvota je 1.75.

Nikolas Laprovitola (Barselona) – poeni + (granica 9,5) @ 1.75 u Meridianbet

Katalonci su poklekli već u prvom meču u svojoj Blaugrani, i sada moraju da pobede u jednoj od naredne dve utakmice u Madridu. Bilo je jako neizvesno i u drugom meču, a da je Real pobedio, pred Barsom bi bio možda i nemoguć zadatak. Trijumf Kataloncima u drugom meču obezbedio je Nikola Mirotić još jednom svojom sjajnom partijom, i nije čudo što je ovaj košarkaš pokušio sve lovorike u Evroligi ove sezone. Argentinski plejmejker Nikolas Laprovitola je imao sasvim solidnu sezonu, a i u prva dva meča sa Realom pokazao je da od njega dosta toga zavisi. Jasikevičijus ima u njega poverenja, pa on provodi više vremena na parketu od Nika Kalatesa. U prvom meču ubacio je 15, a u drugom 8 koševa, ali je uhvatio i 5 lopti. Sada je Meridianbet ponudio granicu na 9,5 poena, a mi verujemo da će Laprovitola prebaciti tu cifru. Za (+) poene u koeficijent iznosi 1.75.

Eli Okobo (Asvel) – poeni + (granica 15,5) @ 1.85 u Meridianbet

Okobo je najbolji igrač Asvela ove sezone, a to potvrđuje i u Plej-ofu. Međutim, ni njegova odlična partija u prvom meču nije pomogla timu iz Vilerbana da stigne do trijufa nad Monakom. Sada je prednost domaćeg parketa prešla na stranu tima iz Kneževine, a pred Asvelom je težak zadatak da u Monte Karlo ode mkar sa 1:1. U prvom meču Eli Okobo je ubacio 17 koševa, uz 6 skokova i 3 asistencije, a njegov prosek u Plje-ofu je čak 19 koševa po meču. Jasno je da je za trijumf Asvela neophodna još jedna njegova fantastična partija i mi očekujemo da on opravda očekivanja. Granica je na 15,5 koševa, a koeficijent za (+) poene u kladionici Meridianbet iznosi 1.85.

Vil Tomas (Monako) – poeni + (granica 9,5) @ 1.85 u Meridianbet

Iskusni krilni centar Monaka obično meč počinje sa klupe, ali trener Saša Obradović u njega ima ogromno poverenje, pa u ovom Plej-ofu provodi baš dosta vremena na parketu. U prvoj utakmici igrao je više od 30 minuta, a za to vreme ubacio je 12 poena i uhvatio 7 lopti. Njegov prosek je, tu negde, oko 10 koševa po meču, što je malo manje nego što je imao u Zenitu iz Sankt Peterburga, ali je sada i stariji, već mu je 35 godina. Ipak, njegovo iskustvo je od neprocenjive važnosti i lako je dobijao duele sa odličnom centarskom linijom Asvela, pre svega sa gorostasnim Senegalcem Jusufom Falom. Za ovaj drugi meč granica za njega je na 9,5 poena, a mi vam predlažemo da odigrate plus. Za (+) koševe u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent koji iznosi 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 10.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.