Tip dana: Sijetl – Los Anđeles: Domaćin igra sjajno u poslednje vreme, ali ovog puta je protivnik lider Zapadne konferencije!

U subotu je poprilično interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali jedan duel iz američkog MLS-a u kom će Sijetl Saundersi na svom terenu ugostiti Los Anđeles.
Meč između ova dva tima je zakazan za 21h.

Sijetl: Sjajne partije u poslednje vreme!

Fudbaleri Sijetla su prošle sezone pružali dosta dobre partije u regularnom delu šampionata, ali je utisak da je ova ekipa podbacila kada je to bilo najpotrebnije.
Podsećamo vas da su popularni Saundersi na kraju regularnog dela sezone završili na drugom mestu Zapadne konferencije uz samo bod manjka u odnosu na Kolorado koji je na kraju završio na prvom mestu i došao do direktnog plasmana u četvrtfinale.
Nažalost, Nikolas Lodeiro i drugari su učešće u plej-ofu završili već na prvoj prepreci pošto su posle lošijeg izvođenja jedanaesteraca eliminisani od Solt Lejka.
I ovog puta Sijetl ima ogromne ambicije u najkvalitetnijem rangu američkog fudbala, a trenutno se Saundersi nalaze na sedmom mestu na tabeli Zapadne konferencije koje je ujedno i poslednje koje na kraju regularnog dela šampionata donosi plasman u doigravanje.
U poslednje vreme ova simpatična ekipa igra sjajno pa je tako sedmoplasirani tim na tabeli na poslednjih pet susreta ostvario čak četiri trijumfa uz samo jedan poraz.
U prošlom kolu je Sijetl odigrao još jedan dosta dobar meč i slavio na svom terenu protiv Vankuvera, a taj duel je završen sa više nego ubedljivih 4:0, a ono što je upečatljivo je da domaća ekipa gostima iz Kanade nije dozvolila niti jedan udarac u okvir gola, što dovoljno govori o tome kako su stojale stvari na terenu na tom susretu.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada su Saundersi odigrali šest susreta na svom stadionu i ostvarili četiri trijumfa i dva poraza, ali svakako treba napomenuti da su Nikolas Lodeiro i drugari tri poslednja meča na svom terenu rešili u svoju korist uz postignutih devet golova.
Za kraj, na četiri poslednja međusobna susreta između Sijetla i Los Anđelesa na kojima su Saundersi bili domaćini, zeleni su ostvarili isto toliko trijumfa, što je svakako razlog zbog koga ova ekipa u veoma lepom raspoloženju dočekuje ovaj susret.

Los Anđeles: Koliko može lider Zapada bez Karlosa Vele?

Pre svega, treba istaći da su fudbaleri Los Anđelesa prošle sezone ostali bez plasmana u plej-of, iako je pre početka šampionata ovaj tim slovio za jednog od glavnih kandidata za naslov prvaka, što je svakako razočaralo sve najvernije navijače ovog tima.
Možda jedan od razloga za loše partije prošle sezone svakako leži u tome da je ova ekipa veći deo šampionata igrala bez svog najboljeg fudbalera Karlosa Vele koji je imao probleme sa povredama, ali bilo kako bilo to ne umanjuje utisak da je Los Anđeles mogao i morao više.
Kada je u pitanju ovogodišnje izdanje MLS-a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli Zapadne konferencije uz četiri boda viška u odnosu na drugoplasirani Dalas.
U prošlom kolu je Los Anđeles odigrao još jedan sjajan meč na svom terenu protiv San Hozea, a krajnji rezultat je bio 3:2, što je bila već deveta pobeda za ovaj tim u novoj sezoni.
Inače, na pet poslednjih susreta jedan od glavnih kandidata za naslov prvaka je ostvario dva trijumfa, jedan remi i dva poraza, ali ono što je najbitnije je da forma ide uzlaznom putanjom pošto je na dva poslednja susreta Los Anđeles ostvario isto toliko trijumfa.
Kada su u pitanju partije na gostujućim terenima, do sada je lider na tabeli Zapadne konferencije odigrao šest mečeva na strani i drugi je najbolji gost u konferenciji, pošto je u tom periodu ostvario četiri trijumfa i doživeo dva poraza.
Naravno, ne treba zaboraviti da je Los Anđeles nedavno dobio ogromno pojačanje u vidu Đorđa Kjelinija koji je potpisao ugovor do decembra sledeće godine.
Za kraj, poslednji međusobni susret između Sijetla i Los Anđelesa odigran je krajem oktobra prošle godine, kada su Karlos Vela i drugari bez većih problema slavili sa 3:0.

Naš predlog

Sijetl igra sjajno u poslednje vreme, dok će lider Zapadne konferencije na ovom susretu nastupiti bez svog najboljeg fudbalera Karlosa Vele, što im svakako znatno smanjuje šanse kada je u pitanju trijumf na ovom meču, pa vam zato toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.21.

Ako se malo osvrnemo na međusobne susrete između ova dva tima videćemo da na tim mečevima skoro uvek ima dosta golova, pa je sva prilika da će to biti slučaj i ovog puta zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.69.

Za kraj, Sijetl igra sjajno u poslednje vreme na svom terenu, i mišljenja smo da će Saundersi na ovom meču protiv lidera Zapadne konferencije postići dva ili više golova, pa vam zato predlažemo da probate sa igrom H2+ za koju je Meridianbet pripremio koeficijent 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.