Tip dana: Sent Patrik – Dablin: Može li “fenjeraš” da odoli na gostovanju kod izrazitog favorita?

U nedostatku bolje ponude za klađenje, ovog puta smo bili primorani da za vas analiziramo jedan meč irskog šampionata, i to duel između Sent Patrika i Dablina.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Sent Patrik: Primarni cilj je plasman na treću poziciju!

Fudbaleri Sent Patrika su prošlu sezonu završili na sjajnom drugom mestu na tabeli što je ovom timu donelo plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija.
Sigurno je da će ovaj tim učiniti sve da to ponovi i ove sezone, što će svakako biti dosta teži zadatak nego u prethodnom šampionatu, pošto se u ovom trenutku Sent Patrik nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na trećeplasirani Deri Siti, a treba napomenuti da je upravo ta treća pozicija i poslednja koja na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za treće po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje.
U prošlom kolu je Sent Patrik odigrao jedan ne tako loš meč na gostovanju kod Dandilka, ali je na kraju ipak domaća ekipa slavila rezultatom 1:0, i to nakon gola koji je postignut sredinom prvog poluvremena.
Slobodno možemo konstatovati da je gost u najmanju ruku bio ravnopravan rival, ali to nije bilo dovoljno da se izbegne četvrti poraz na strani.
Inače, kada su u pitanju partije na domaćem terenu, do sada je četvrtoplasirana ekipa na tabeli odigrala devet mečeva na svom stadionu i ostvarila četiri trijumfa, dva remija i tri poraza.
Za kraj, treba istaći da je poslednji međusobni meč između Sent Patrika i Dablina odigran sredinom aprila kada je četvrtoplasirani tim na tabeli nakon velikog preokreta slaviosa 1:2.

Dablin: Može li tim iz prestonice do opstanka?

Što se tiče Dablina, tim iz prestonice Irske je prošlu sezonu završio na trećem mestu na tabeli druge lige, ali je ova ekipa nakon fantastičnih partija u doigravanju ipak uspela da dođe do plasmana u najkvalitetniji rang irskog fudbala, pa je logično postalo da će primarni cilj biti opstanak, do kog će nažalost ovaj tim jako teško stići.
Naime, u ovom trenutku se Dablin nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo devet osvojenih bodova, što je za dva boda manje u odnosu na pretposlednji Fin Harps, pa već sada slobodno možemo konstatovati da će ove dve ekipe voditi grčevitu borbu kada je borba za opstanak u pitanju.
Na poslednjih pet mečeva “fenjeraš” je ostvario jedan trijumf uz dva remija i dva poraza, a u prošlom kolu je poslednjeplasirana ekipa na tabeli na svom terenu odigrala jedan dosta dobar meč, ali nažalost samo remizirala protiv Slajga, pošto je taj duel završen rezultatom 1:1.
U prvom poluvremenu nije bilo promene rezultata, ali smo zato u nastavku videli dva gola u kratkom vremenskom intervalu, pošto je Slajgo došao do prednosti u 54. minutu preko O'Salivena, ali je petnaestak minuat kasnije izjednačio Dafi, što se ispostavilo i kao konačan rezultat.
Kada su u pitanju mečevi na strani do sada je “fenjeraš” odigrao devet mečeva na strani i ostvario tek jedan trijumf, jedan remi i čak sedam poraza, a upravo te loše partije na strani su i glavni razlog zbog kog se Dablin nalazi na poslednjem mestu na tabeli.

Naš predlog

Mišljenja smo da bi sve osim pobede domaćina bila ogromno iznenađenje, pa vam iz tog razloga preporučujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.32.

Za očekivati je da domaća ekipa od prvog minuta krene ofanzivno ka golu “fenjeraša” i iz tog razloga vam savetujemo da probate sa prelazom 1-1 za koji je Meridianbet odredio koeficijent 1.87.

Ne treba nikoga da iznenadi ukoliko nam ovaj duel donese baš dosta golova, pa vam hrabro preporučujemo da probate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.