Tiket dana (petak, 17.06.2022)

Tiket dana

Ušli smo u doba godine kada se fudbal malo igra, bar kada je Evropa u pitanju, ali će ovogodišnja pauza biti kraća nego ikad. Do tada pratimo šta nam je ponuđeno. Predložene kvote i granice su podložne promenama.

Belšina – Energetik – 2,2+ @ 2.25 u Mozzartbet

Ekipa Energetika najprijatnije je iznenađenje ovog prvog dela prvenstva u beloruskoj Višaja ligi. Pre prvenstvene pauze zbog obaveza reprezentacije u Ligi nacija ovaj tim je zauzimao drugo mesto, sa samo bodom zaostatka za vodećim BATE Borisovom. Istina, Energetik ima i jednu utakmicu više odigranu od tima iz Borisova, ali i pored toga može u potpunosti biti zadovoljan svojim učinkom. Pre odlaska na mini odmor ovaj tim je imao tri vezane pobede iza sebe i to bez primljenog gola, a sa devet datih pogodaka. Tim iz Minska posebno je bio efikasan u prethodnom kolu kada je sa 5:0 na svom terenu pobedio Slaviju iz Mozira. Prethodnu sezonu završili su na tek na 13. mestu, izbegavši baraž za opstanak za samo jedan bod. Sada gostuju kod povratnika u elitu, ekipe Belšine, koja nije ostavrila tako zavidan učinak, ali takođe može biti zadovoljna svojim rezultatima. U poslednjih sedam kola ovaj tim je poražen samo jednom, i to na svom terenu od Slutska, a zauzima 11. mesto sa 11 osvojenih bodova. Poslednji ogled ova dva tima dogodio se pre dve godine, a oba tima bila su uspešnija kao gosti, s tim da je Energetik pobedio Belšinu sa čak 5:1. I sada očekujemo dvojku, Energetik ima četiri vezane pobede na strani uz deset datih golova. Zato je naš predlog 2,2+ sa kvotom 2.25 u kladionici Mozzartbet.

Dandalk – Šamrok – 1x,0-2 @ 2.70 u Mozzartbet

Ove dve ekipe gospodare fudbalom u Republici Irskoj u poslednjoj deceniji. Nakon jedne kratke dominacije Šamroka, usledila je vladavina Dandalka, da bi se pre dve sezone stvari promenile i opet su Roversi najbolji tim na Ostrvu. Dandalk je bio u velikoj krizi nakon onog nastupa u grupnoj fazi Lige Evrope, pa Šamrok i nije imao pravog rivala. Čini se da će ove sezone borba biti znatno zanimljivija, i pored činjenice da je Šamrok već stekao osam bodova prednost, doduše uz jednu utakmicu više od Dandalka. Zato je ovaj meč veoma važan za Dandalk. U slučaju pobede u zaostaloj utakmici, a i u međusobnom duelu, razlika bi se istopila na samo dva boda. Tada bi dobili pravu bitku za šampionsku krunu. Uz ove dve ekipe u vrhu je još jedino Deri Siti sa bodoma manje od Dandalka, ali sumnjamo da bi tim iz Derija mogao da izdrži trku sa ova dva tima do kraja sezone. Ovo je već treći okršaj Dandalka i Šamroka, a na prva dva pao je ukupno jedan gol. Posle 0:0 u prvom duelu, Roversi su na svom terenu slavili minimalan trijumf sredinom aprila. Pred pauzu Dandalk je bio u naletu, vezali su četiri pobede i mi verujemo da su uspeli da održe takvu formu. Zato je naš predlog dupla šansa na domaćina uz mali broj golova. Za 1x,0-2 kvota u kladionici Mozzartbet iznosi 2.70.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 6.07.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.