NAJJAČI POKLON IKADA – Otvori nalog u Meridianu i osvoji iPhone 13!

Telefon iz snova i fenomenalan BONUS nalaze se u Meridianu!

Još jedno impresivno takmičenje u režiji kladionice Meridian pomera granice. Ako samo malo obratite pažnju, shvatićete koliko ste blizu jednog od najboljih telefona na svetu.

Ne brinite, nije greška u pitanju, kladionica Meridian je za sve svoje korisnike pripremila promociju o kojoj se priča u superlativima. Zato nema čekanja, već napravite pravi potez koji može mnogo toga da promeni.

Vrunski poklon je nikada bliži, ali za početak potrebno je samo da otvorite korisnički nalog na meridianbet.rs.

REGISTRUJ SE I OSVOJI iPhone 13

Već prilikom registracije dobijate na poklon 500 RSD BONUSA BEZ USLOVA za online i uzivo kladjenje, ali to je samo početak jedne divne priče.

Otvaranje korisničkog naloga vam daje mogućnost da postanete vlasnik iPhone 13. O čemu se radi? Potrebno je samo da u periodu od 6. do 30. juna odigrate najveći broj tiketa na sportskom kađenju uz minimalnu uplatu od 100 RSD!

A kako bi Meridian pomenuto takmičenje učinio što jednostavnije tu je i ponuda koja će vam pomoći da sastavite brutalne tikete.

Najjači mečevi i najbolje kvote za fudbal, košarku, tenis, vaterpolo i mnoge druge sportove čekaju vas na meridianbet.rs.

REGISTRUJ SE I OSVOJI iPhone 13

Kao što možete da primetite, korisnički nalog vam pruža velike mogućnosti i otvara prostor za brojne pogodnosti.

Na vama je samo nekoliko sitnica, da pokrenete magiju, zgrabite bonus i osvojite telefon iz snova!

BONUS NA TIKET PREKO APLIKACIJE: Od sada u Meridianu dobijate dodatni poklon – 5% bonusa od uloga za GUBITNE tikete odigrane isključivo putem Android i IOS aplikacije. Složićete se da je ovo šansa koja se ne propušta, zato budite vredni i odigrajte tikete u minimalnom iznosu od 100 RSD, može dobrano da vam se isplati. Čak iako tiket ne bude dobitan.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.