Tiket dana (ponedeljak, 20.06.2022)

Tiket dana

I u jeku sezone ponedeljak ume da bude siromašan ponudom, pa je i sada tako dok traju pauze u većini liga. Ipak, na severu Evrope i ostalim kontinentima se igra. Predložene kvote su podložne promenama.

Breidablik – Akurejri – 1,3+ @ 2.60 u Meridianbet

Izgleda da je pauza u prvenstvu najmanje prijala ekipama iz vrha tabele u islandskom prvenstvu. U prošlom kolu je bilo mnogo iznenađenja, ali je najveće bio prvi poraz lidera Breidablika na gostovanju kod Valura. Pre tog meča lider iz Kopavogura je imao maksimalan učinak, osam utakmica i isto toliko pobeda. Pokazalo se da su i oni itekako ranjivi i da nam predstoji zanimljiv nastavk sezone. Za razliku od ranijih ovo prvenstvo će biti duže. Osim standardnih 22 kola, liga će se podelili posle regularnog dela na dva dela, prvih šest igraće za titulu i Evropu, a ostali za opstanak. Po sadašnjem stanju stvari Breidablik i Akurejri igraće u Plej-ofu, pa će ih čekati još nekoliko međusobnih duela. Gosti su u prošlom kolu igrali nerešeno na svom terenu protiv Frama, što im je bio treći meč bez pobede, ali su bar prekinuli niz od dva uzastopna poraza. Sada su na četvrtom mestu, a što se tiče utakmica na strani, tu imaju dve pobede, remi i jedan poraz. Breidablik je favorit, a uz jedinicu treba očekivati i dosta golova. Naš predlog je kombinacija 1,3+ za koju u kladionici Meridianbet dobijate koeficijent 2.60.

Godoj Kruz – Defenza Hustisija – x @ 3.15 u Meridianbet

Posle tri odigrana kola domaćin ima jednu pobedu i dva poraza. Ipak, treba reći da je Godoj Kruz jedna ekipa kada igra u svojoj Mendozi, a sasvim druga kada gostuje. To se ponavlja i ove sezone, oba puta su izgubili na strani, od Platensea i Rozarija, dok su kući savladali Rasing klub. Svakako su favoriti protiv Defenza Hustisije, tima koji još nije izgubio, ali nije ni pobedio. Dakle obe ekipe imaju po tri boda i pred četvrto kolo bili su u donjem delu tabele. Međutim, ima još mnogo da se igra u Argentini, čak 28 ekipa je u prvoj ligi i biće prilike za popravku plasmana. Defensa Hustisija je bila pravi hit prošle sezone kada je završila na drugom mestu iza neprikosnovenog River Plejta. Bio je to veliki uspeh, pa se navijači ovog kluba nadaju skorom prodoru u vrh tabele. Već u prvom kolu morali su da igraju protiv River Plejta, daj meč je završen bez golova, a onda su usledili nerešeni rezultati protiv Lanusa i Hurikejna, oba puta bilo je 1:1. Domaći teren je prednost Godoj Kruza, ali nam se čini da je Defensa Hustisija nešto kvalitetniji tim. Sve ukazuje na remi, a za nerešeni rezultat kvota u kladionici Meridianbet iznosi 3.15.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 8.19.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.