Tip dana: Sao Paulo – Palmeiras: Aktuelni šampion Južne Amerike na teškom ispitu!

U ponedeljak je poprilično slaba ponuda za klađenje, pa smo bili primorani da za vas ovog puta analiziramo jedan meč brazilske Serije A, u kom će Sao Paulo na svom terenu ugostiti Palmeiras.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 01:00h.

Sao Paulo: Fantastične partije na domaćem terenu!

Prošla sezona je bila poprilično loša za Sao Paulo, koji je na kraju završio tek na trinaestom mestu na tabeli, što je ovom timu donelo učešće u Kopa Sudamerikani, iako je poznato da je primarni cilj ove ekipe godinama unazad plasman u grupnu fazu Kopa Libertadores.
Bilo kako bilo u drugom po kvalitetu južno-američkom klupskom takmičenju se Sao Paulo za sada dosta dobro snašao, pošto je ovaj tim na kraju grupne faze završio na prvom mestu na tabeli što je brazilskom timu donelo plasman u doigravanje.
Na šest odigranih mečeva brazilski predstavnik nije doživeo niti jedan poraz, a u tom periodu je ovaj tim ostvario čak pet trijumfa, uz samo jedan remi i to na gostovanju kod čileanskog Evertona, kada nije bilo golova.
Što se tiče Serije A, nakon poprilično loše prošle sezone, utisak je da svi navijači Sao Paula za sada mogu da budu zadovoljni.
Naime, njihova omiljena ekipa se trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli uz meč manje u odnosu na gotovo sve timove u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala, i ono što svakako treba napomenuti je da bi se Sao Paulo eventualnim trijumfom na ovom meču protiv Palmeirasa popeo čak na treće mesto na tabeli.
Inače, u prošlom kolu je devetoplasirani tim na tabeli nažalost doživeo svoj drugi poraz u ovogodišnjem izdanju Serije A, i to na gostovanju kod Botafoga, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, Sao Paulo je gotovo pa perfektan, pošto su izabranici legendarnog Rožerija Senija na pet susreta na “Murumbiju” ostvarili čak četiri trijumfa uz samo jedan remi i to u duelu sa Searom, kada je bilo 2:2, pa je sigurno da zbog toga fudbaleri Sao Paula u veoma lepom raspoloženju dočekuju aktuelnog šampiona Južne Amerike.

Palmeiras: Prvi favorit za naslov prvaka!

Kao što je opšte poznato, Palmeiras je prošle sezone odbranio titulu šampiona Južne Amerike, i to pošto je u velikom finalu slavio protiv Flamenga na “Sentenariju”, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Možda su svi navijači ovog tima očekivali bolje partije njihovih izabranika u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala, ali svakako da treće mesto iz prošle sezone nimalo nije za potcenjivanje, pogotovu ako uzmemo u obzir da je Atletiko Mineiro igrao brutalan fudbal od prvog do poslednjeg kola.
Što se ovog šampionata tiče, utisak je da su “Zeleni” sasvim sigurno ekipa koja je do sada ubedljivo najviše pokazala od svih timova iz Serije A, a najbolji pokazatelj za to je i trenutna tabela koja nam govori da se Palmeiras trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i drugoplasirani Korintijans, koji ruku na srce ima i meč više, pošto je ova ekipa sinoć na svom terenu savladala Gojas sa 1:0.
Do sada su izabranici Abela Fereire koji radi sjajan posao na klupi ovog tima odigrali dvanaest mečeva u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala i u tom periodu doživeli samo jedan poraz, uz sedam trijumfa i četiri remija.
U prošlom kolu je Palmeiras bez većih problema na svom terenu savladao Atletiko Gojanense, a taj meč je završen rezultatom 4:2.
Zanimljivo je da je na semaforu sve do 42. minuta stojao rezultat 0:1, a onda je domaćin do kraja poluvremena verovali ili ne uspeo da postigne čak četiri gola i praktično reši pitanje pobednika. Do kraja su gosti uspeli samo da ublaže poraz, uz podatak da je ova pobeda lidera na tabeli mogla da bude i daleko ubedljivija.
Za kraj, kada je u pitanju nastup Palmeirasa u takmičenju koje je dva puta zaredom osvajao, “Zeleni” su grupnu fazu završili na prvom mestu u grupi sa osvojenih maksimalnih osamnaest bodova i uz fenomenalnu gol razlku 25:3, čime su izabranici Abela Fereire ponovo pokazali da su najozbiljniji kandidat za odbranu trofeja u Kopa Libertadoresu.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, Sao Paulo igra fenomenalno na domaćem terenu i mišljenja smo da ova ekipa neće doživeti poraz ni na ovom duelu pa vam savetujemo da probate sa duplom šansom 1X za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.56.

Na poslednja dva međusobna duela između ova dva tima videli smo ukupno osam golova, pa deluje da nas i ovog puta očekuje jedan efikasan duel zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.