BONUS SVAKOG DANA? MOŽE! Instaliraj Meridian aplikaciju i odigraj tiket

Odigrajte tiket preko aplikacije – to je prava stvar!

Ako želite da uvek budete na dobitku, onda je nova akcija u Meridianu baš za vas!

Meridian je ponovo otišao korak dalje, budući da je svojim korisnicima pružio šansu da ostvare benefit, čak iako njihov tiket nije dobitan.

Zato pre nego što krenemo na konkretne detalje, savetujemo vam da već sada otvorite korisnički nalog na meridianbet.rs.

INSTALIRAJ APLIKACIJU – KLADI SE

Ne samo da će vam se pružiti prilika da postanete deo jedne magične promocije, nego ćete dobiti BONUS BEZ USLOVA u iznosu od 500 RSD kao i mogućnost da osvojite iPhone 13.

Kao što možete da primetite, sve je tako jednostavno, a kada uradite sve što je neophodno onda sledi opis promocije koja svakome daje šansu za trijumf.

Od sada u Meridianu dobijate dodatni poklon – 5% bonusa od uloga za GUBITNE tikete odigrane isključivo putem Android i IOS aplikacije.

Složićete se da je ovo šansa koja se ne propušta, zato budite vredni i odigrajte tikete u minimalnom iznosu od 100 RSD i ne brinite za dobitak jer ukoliko tiket nije dobitan – Meridian vas časti sa 5% bonusa od uloga!

INSTALIRAJ APLIKACIJU – KLADI SE

IGRAJ ZA KATAR – SPREMI SE ZA SVETSKO: Podsećamo vas da je u kladionici Meridian u toku do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima. Svi igrači imaju priliku da osvoje put, kartu i smeštaj za Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se u novembru održava u Kataru. Sve što je potrebno jeste otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs i učešće u svakodnevnim izazovima iz oblasti sporta i slot igara.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.