DŽOKER U RUKAVU – SRBIJA NA POTEZU: Kvota da „Orlovi“ osvajaju Evropsko prvenstvo u košarci je brutalna!

Isprati pohod Srbije na zlato u Meridianu!

Pošto je zvanično objavljeno da će Nikola Jokić igrati za reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu 2022. godine očekivanja su na najvišem nivou.

Ljubitelji košarke kod nas priželjkuju zlatnu medalju, na koju se čeka još od 2001. godine, a opšte interesovanje i trenutnu euforiju iskoristila je kladionica Meridian i tako, ponovo prva, iskreirala najbolju ponudu u regionu!

Pre nego što pređemo na detalje, želimo da vam približimo na koji to način možete biti samo na korak da ostvarite impozantan profit.

Sve što je potrebno jeste da otvorite korisnički nalog na meridianbet.rs. A onda…

Registracijom u Meridianu na poklon dobijate 500 RSD BONUSA BEZ USLOVA za online i kladjenje uzivo, ali i mogućnost da postanete deo spektakularnog takmičenja.

Verovali ili ne, u igri je iPhone 13, a kako biste osvojili ovaj fenomenalni mobilni uređaj potrebno je da od 6. do 30. juna odigrate najveći broj tiketa na sportskom klađenju uz minimalnu uplatu od 100 RSD!

KLADI SE – PREUZMI 500 RSD + iPhone 13!

Znamo, impresivna ponuda, ali čekajte da čujete sve do kraja. Kladionica Meridian je i ovoga puta pronašla način da pomeri granice i napravi neverovatnu ponudu.

Premijerno, moćićete da tipujete na učinak „Orlova“ na predstojećem Evropskom prvenstvu u košarci!

PROMO KVOTA DA SRBIJA OSVAJA EVROPSKO PRVENSTVO U KOŠARCI JE 4.00 – NAJVEĆA NA SVETU, SAMO U MERIDIANU!

Ostalu najbolju sportsku ponudu sportskih mečeva možete pogledati na meridianbet.rs.

KLADI SE – PREUZMI 500 RSD + iPhone 13!

BONUS NA TIKET PREKO APLIKACIJE: Od sada u Meridianu dobijate dodatni poklon – 5% bonusa od uloga za GUBITNE tikete odigrane isključivo putem Android i IOS aplikacije. Složićete se da je ovo šansa koja se ne propušta, zato budite vredni i odigrajte tikete u minimalnom iznosu od 100 RSD, može dobrano da vam se isplati. Čak iako tiket ne bude dobitan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.