Specijal igara za Svetsko – Evo koja je kvota da će Aleksandar Mitrović biti NAJBOLJI STRELAC

U Meridianu već sada možete tipovati na „Orlove“ i njihov učinak na Svetskom prvenstvu u Kataru

Predstojeće Svetsko prvenstvo u fudbalu zakazano je za 21. novembra zbog svih specifičnosti koje donosi domaćin Katar kao destinacija.

Sa ove tačke gledišta, dugih pet meseci je pred nama, osim ako malo bolje obratite pažnju na to šta radi kladionica Meridian.

Pored redovne najkvalitetnije dnevne ponude u regionu, spremno je nešto što će najvećim fudbalskim fanovima pomoći da bez problema dočekaju početak Mundijala.

Već sada zvuči primamljivo, ali pre nego što krenemo na detalje, želimo da vam predstavimo kako možete da budete na samo jedan korak od najbolje ponude sportskih igara na Balkanu, a uz to i dobrano da profitirate.

KLADI SE – PREUZMI 500 RSD + iPhone 13!

Sve što treba da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.rs, jer na taj način dobijate na poklon 500 RSD BONUSA BEZ USLOVA za online i uzivo kladjenje, ali i da šansu da postanete deo takmičenja koje može da vam donese iPhone 13 telefon.

Kako biste bili pobednik pomenutog takmičenja, a samim tim i vlasnik jednog vrhunskog mobilnog uređaja, potrebno je da nakon registracije na meridianbet.rs u periodu od 6. do 30. juna odigrate najveći broj tiketa na sportskom klađenju uz minimalnu uplatu od 100 RSD!

A kada uradite sve što je potrebno, onda sledi pregled specijalne ponude koju je kladonica Meridian pripremila za potencijalni učinak Srbije na Svetskom prvenstvu u fudbalu.

Ponuda je i više nego raznovrsna, zbog čega ćemo vas odmah upoznati sa pojedinim kvotama:

SRBIJA ĆE PROĆI GRUPU – kvota 2.35

SRBIJA ĆE PROĆI GRUPU KAO PRVOPLASIRANA – kvota 7.00

SRBIJA ĆE OSVOJITI SVETSKO PRVENSTVO – kvota 160

MITROVIĆ ĆE BITI NAJBOLJI STRELAC MUNDIJALA – kvota 40.00

VLAHOVIĆ ĆE BITI NAJBOLJI STRELAC MUNDIJALA – kvota 40.00

*kvote su podložne promenama

Kompletnu ponudu za učinak Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru 2022. godine možete pogledati nameridianbet.rs.

KLADI SE – PREUZMI 500 RSD + iPhone 13!

BONUS NA TIKET PREKO APLIKACIJE: Od sada u Meridianu dobijate dodatni poklon – 5% bonusa od uloga za GUBITNE tikete odigrane isključivo putem Android i IOS aplikacije. Složićete se da je ovo šansa koja se ne propušta, zato budite vredni i odigrajte tikete u minimalnom iznosu od 100 RSD, može dobrano da vam se isplati. Čak iako tiket ne bude dobitan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.