Tip dana: Fluminense – Kruzeiro: Oba tima blistaju na startu sezone i imaju velike ambicije u Kupu!

U četvrtak nije preterano zanimljiva ponuda za klađenje, pa smo za vas ovog puta analizirali meč osmine finala brazilskog Kupa u kom će Fluminense na svom terenu ugostiti Kruzeiro.
Susret između ova dva tima je zakazan za 00:00h.

Fluminense: Sjajne partije na startu Serije A!

Fluminense je prošlu sezonu završio na sedmom mestu na tabeli brazilske Serije A, što je ovom timu donelo plasman u kvalifikacije za Kopa Libertadores.
Nažalost ovaj tim se morao zadovoljiti plasmanom u Kopa Sudamerikanu, gde ova ekipa nije uspela da dođe do plasmana u nokaut fazu pošto je takmičenje po grupama završila na drugom mestu uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Santa Fe.
Međutim, ako uzmemo u obzir sve ono što se fudbaleri ovog tima uradili u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A, svakako da je da svi navijači imaju baš dosta razloga za zadovoljstvo.
Naime, ova simpatična ekipa se nakon trinaest odigranih mečeva nalazi na šestom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na trećeplasirani Atletiko Paranense.
Do sada je Fluminense odigrao trinaest mečeva u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala, gde je ovaj tim ostvario pet trijumfa, tri remija i pet poraza.
Na poslednjih pet mečeva šestoplasirani tim na tabeli je ostvario dva trijumfa, dva poraza i jedan remi, a deluje da u tom periodu posebno moramo istaći domaći trijumf nad aktuelnim šampionom Atletiko Meinirom kada je Fluminense uspeo da postigne čak pet golova, ali i da primi tri.
U prošlom kolu je ova ekipa bez većih problema na svom terenu savladala Avai, a taj meč je završen rezultatom 2:0.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je ovaj tim odigrao sedam susreta na svom stadionu i pored jednog remija ostvario po tri trijumfa i poraza.

Kruzeiro: Brazilski velikan suvereno drži prvo mesto u Seriji B!

Pre nešto manje od godinu dana, Kruzeiro je kupio legendarni Ronaldo, što će se kako sada stvari stoje ispostaviti pravim potezom, s obzirom da je ova ekipa na pravom putu da dođe do povratka u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala, gde im je ruku na srce i mesto.
Naime, trenutno se trostruki šampion Brazila nalazi na prvom mestu na tabeli u brazilskoj Seriji B, uz četiri boda viška u odnosu na drugoplasirani Vasko.
Naravno, treba obratiti pažnju i na to da trenutno prvoplasirani tim na tabeli ima čak deset bodova viška u odnosu na četvrtoplasirani Gremio, a tu razliku između prvoplasiranog i četvrtoplasiranog tima na tabeli pominjemo iz razlog što će na kraju drugog po kvalitetu ranga brazilskog fudbala četiri prvoplasirane ekipe obezbediti direktan plasman u Seriju A.
Inače, u prošlom kolu je Kruzeiro koji svakako važi za glavnog favorita za plasman u Seriju A, ali i za trofej u Seriji B, slavio na svom terenu protiv Ponte Prete sa 2:0, a ono što je i te kako zanimljivo je da je taj meč odigran pre čak 50.000 domaćih navijača, što je svakako nešto što je vredno svake pohvale.
Kada su u pitanju partije na strani, do sada je lider na tabeli odigrao sedam mečeva van svog terena i ostvario četiri trijumfa, jedan remi i dva poraza, pa je nekadašnji šampion Brazila u ovom trenutku najbolji gost u ligi.
Što se tiče prošle sezone, Kruzeiro je šampionat završio tek na četrnaestom mestu na tabeli uz samo pet bodova viška u odnosu na ekipe koje su na kraju morale da se presele u niži rang, ali deluje da su već u ovom šampionatu stvari došle na svoje mesto i da se trostruki šampion Brazila nalazi tamo gde mu je i mesto.

Naš predlog

Vrlo lako se može desiti da se i jedan i drugi trener odluče za nešto izmenjen sastav, s obzirom da su prioritet i za jednu i za drugu ekipu takmičenje u Seriji A, odnosno Seriji B, pa se vrlo lako može desiti da ovo bude jedan meč sa dosta golova zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.31.

Sigurno je da će Kruzeiro učiniti sve da što dalje dogura u brazilskom Kupu i mišljenja smo da nekadašnji šampion Brazila neće doživeti poraz na ovom meču pa vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.