Tiket dana (četvrtak, 23.06.2022)

Tiket dana

Danas je dan sa možda i najslabijom ponudom od početka godine. Međutim, igra se širom planete, pa smo sastavili tiket sa utakmicama iz Evrope, Afrike i Južne Amerike. Predo-ložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Far Rabat – Magreb Fes – 1 @ 2.30 u Mozzartbet

Ekipa iz Rabata nalazi se u odličnoj formi u marokanskoj Botola ligi i na poslednje četiri utakmice nisu osetili gorčinu poraza, a posle tri uzastopne pobede u prethodnom kolu su remizirali kod ekipe Safi bez golova. Sa tih deset bodova uspeli su da se na tabeli popnu do trećeg mesta. Ipak, prva dva su im nedostižna, na njima se nalaze dve najbolje marokanske ekipe, šampion Afrike Vidad iz Kazablanke, i njihov gradski rival Raja Kazablanka. Far Rabat želi da sačuva treću poziciju i tako izbori plasman u Afrički kup konfederacija, a ulazak u ovo takmičenje donosi treće i četvrto mesto. Na četvrtom se nalazi upravo njihov sadašnji rival, ekipa Magreba iz Fesa. Ovaj tim ima samo dva boda mnaje od Far-a, ali i tri više od druge ekipe iz Rabata, FUS-a. Ostala su samo četiri kola do kraja prvenstva i sigurno je da bi ove dve ekipe bile prezadovoljne da ovakav poredak bude i na kraju sezone. Far je u boljoj formi i verujemo da može pobedom nad Magrebom da osigura sebi nastup u drugom po kvalitetu takmičenju u Africi. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.30.

Breidablik – KR Rejkjavik – T12+ @ 1.60 u Mozzartbet

Lider islandske lige ekipa Breidablika nastavlja sa pobedama posle onog neočekivanog poraza protiv Valura nakon pauze u prvenstvu. Pre tog meča Breidablik je dobio svih osam mečeva u prvenstvu, a deveti trijumf je zabeležio u prethodnom kolu u utakmici sa Akurejrijem. Opet su bili ubedljivi, do poslednjeg minuta su imali 4:0, a tada su gosti uspeli da samo ublaže poraz. Ekipa iz Kopavogura ima opet solidnu prednost od osam bodova ispred drugoplasiranog Stjarnana, ali će se do titule ove sezone dolaziti teže nego ranije. Pre se igralo 22 kola i najbolji tim je postajao prvak, sada nakon regularnog dela predstoji i Plej-of, pa će sezona biti mnogo napornija. KR iz Rejkvavika ne može da bude zadovoljan odvijanjem sezone. Za sada se nalaze u zoni plasmana u Plej-of, ali su njihove ambicije mnogo veće. Ipak, prethodni rezultati daju im za pravo da se nadaju mngo boljim danima. Bez poraza su već osam utakmica, sedam u prvenstvu i jednoj u kupu, a iza sebe imaju dva vezana remija posle pauze u šampionatu. Prvo su, slobodno se može reći, izgubili dva boda protiv Akranesa, a onda su izborili bod kod odličnog Stjarnana, mada su mogli i da pobede da nisu promašili penal. Breidablik je favorit u svom Kopavoguru, a naš predlog je domaćin daje dva gola. Za T12+ kvota je 1.60 u kladionici Mozzartbet.

Gvarani – Amelijano – 1 @ 1.85 u Mozzzartbet

U Paragvajskoj Aperturi bliži se kraj prvenstva, a za titulu se bore Libertad i Ćero Portero. Ekipa Gvaranija igra gradski derbi Asunsiona sa Amelijanom. Domaćin je trenutno četvrti na tabeli, tu poziciju deli sa Resistencijom, a obe ekipe imaju po 28 bodova. Gosti su u donjem delu tabele, nalaze se na 11. mestu sa 14 bodova koliko ima i poslednjeplairani 12. Oktobar. U prvom delu Aperture Gvarani je minimalnim rezultatom slavio na gostovanju Amelijanu. Bio je to jedini zvanični susret ove dve ekipe pošto je Amelijano do skoro igrao u nižem rangu takmičenja. Jasno je da je Gvarani kvalitetniji tim i trebalo bi da pobedi i u ovom meču, mada mu bodovi ne donose mnogo. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent koji iznosi 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 6.81.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.