Tiket dana tenis (petak, 24.06.2022)

Na turnirima na Majorci i u Istbornu očekuju nas polufinala. Od ponedeljka kreće ono pravo, glavni događaj u sezoni na travi, turnir u Vimbldonu. Predložene kvote i granice su podložne promenama.

Maksim Kresi – Džek Drejper – 1,G- (granica 25,5) @ 3.20 u MaxBet

Možda je ovaj polufinalni par u Istbornu iznenađenje, pogotovo što su i Britanac i Amerikanac do njega stigli bez izgubljenog seta. Kresi je eliminisao u prvom kolu Rejlija Opelku, a onda dvojicu domaćih tenisera, Evansa i Norija. Na drugoj strani Drejper je imao nešto lakši put, njegovi protivnici su bili Bruksbi, Švarcman i Peniston. Maksim Kresi je pre Istborna igrao u Haleu i uspeo da dođe do glavnog žreba posle dva kola kvalifikacija, ali je odmah naleteo na Huberta Hurkača, kasnijeg osvajača ovog turnira. Drejper je prošao jedno kolo u Kvinsu, a onda ispao od Rusuvuorija. Ko god ode u finale napraviće svoj najveći uspeh, pošto su do sada osvajali samo čelendžere ili ITF turnire. Naš predlog je pobeda Kresija uz manji broj gemova od ponuđene granice. Za 1,G- u kladionici MaxBet kvota je 3.20.

Tejlor Fric – Aleks De Minor – S3 @ 2.20 u MaxBet

Pobednik ovog meča, gledajući trenutni ranking, trebalo bi da bude veliki favorit u finalu, ko god mu tamo bio rival, ali na travi ne važe takva pravila. Tejlor Fric nije igrao dobro na travi ove sezone, posebno ako se uporedi njegov učinak na betonu u prethodnim mesecima. Na prva dva turnira gubio je u prvom kolu, od Van Rijthofena u Hertogenbošu i Drejpera u Londonu, dok je u Istbornu već upisao dve pobede bez izgubljenog seta, protiv Monteira i Bublika. Australijanac De Minor je igrao na istim turnirima i bar je stigao do jednog trijumfa. U Londonu je pobedio Opelku, ali je poražen u drugom kolu od Davidoviča-Fokine. U Hertogenbošu, nešto ranije, ispao je na prvoj prepreci od Manarina. Tek u Istbornu je vezao tri pobede, prvo protiv Garina, pa Sonega i Pola, što su tri zavidna ”skalpa”. Možda je De Minor u boljoj formi, ali je ovo krajnje neizvestan meč. Naš predlog je igra na tačan broj setova, a smatramo da će pobednik biti rešen nakon maksimalna tri. Za predlog S3 koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.20.

Benjamin Bonci – Stefanos Cicipas – 2,G+ (granica 22,5) @ 2.40 u MaxBet

Deset dana od prethodnog duela na turniru u Haleu ponovo se sastaju francuski teniser Benjamin Bonci i Grk Stefanos Cicipas. Tada je pobedio grčki igrač, ali tek posle tri seta i uz jedan dobijeni taj-brejk. Bonci je pre Halea igrao u Štutgartu gde je došao do četvrtfinala, ali je taj meč predao bez borbe Oskaru Oteu. Na Majorci je već izbacio Tabila, Šapovalova i Altmajera, pa nikako nije autsajder u duelu sa šestim teniserom sveta. Za Cicipasa bi bila velika stvar da ovde na španskom Ostrvu doće do titule, jemu igra na travi nije omiljena, pa bi u odličnom raspoloženju otišao u Vimbldon na treći Grend Slem u sezoni. I u Štutgartu i u Haleu je ispadao u drugom kolu, a sada je već vezao dva trijumfa na Majorci i mogao bi i u finale, ali i do prvog pehara na travi. Motiv je tu, a smatramo da bi Cicipas do pobede mogao da dođe uz veći broj gemova ukupno. Za 2,G+ kvota je 2.40 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 16.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.