Tiket dana (subota, 25.06.2022)

Tiket dana

Još ovaj i naredni vikend ponuda će biti nešto slabija, a onda, već od 9. jula kreće nekoliko liga. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Soligorsk – Žodino – 1,0-3 @ 2.00 u Mozzartbet

Aktuelni šampion Belorusije dobio je priliku da se vrati u šampionsku trku posle kikseva BATE Borisova i Dinama iz Minska u prethodnom kolu. Tim iz Borisova je poražen na svom terenu od Islača, dok je Dinamo u Minsku samo remizirao protiv Slucka. Nisu samo oni iskoristiti takav epilog, već i tim Energetika koji se osamio na vrhu tabele. Nema sumnje da nas očekuje zanimljiv rasplet u Belorusiji, za razliku od nekih prethodnih sezona. Podsetimo da je dominaciju BATE-a prekinuo Dinamo iz Bresta koji je bio šampion 2019. godine, da bi u poslednje dve sezone prvi kroz cilj prolazio Šahtjor iz Soligorska. Inače šampiona Belorusije već za desetak dana očekuje start kvalifikacija za Ligu šampiona, a njihov prvi rival biće prvak Slovenije Maribor. Prvi meč se igra u Sloveniji 6. jula, da bi revanš bio odigran na neutralnom terenu u Turskoj. Do prvog meča imaju još dve utakmice u domaćem prvenstvu, a prvi rival im je tim Žodino. Ova ekipa nalazi se na 12. mestu sa 11 bodova, ali ima i jedan zaostali meč. Domaćin bi trebalo da pobedi, ali ne verujemo u ubedljiv trijumf, već u neki minimalan. Uz jedinicu dodajemo i mali broj golova. Za kombinaciju 1,0-3 u kladionici Mozzartbet kvota je 2.00.

Danubio – Nacional – 2 @ 2.00 u Mozzartbet

Urugvajska liga se tek zahuktava, a na programu su utakmice 3. kola. Ovaj deo igra se u dve grupe, a pauza posle završene Aperture bila je samo sedam dana. U poslednjem kolu Aperture sastale su se baš ove dve ekipe i to na istom mestu, a slavio je Danubio sa 2:1. Kao i većina ekipa, i ova dva tima su iz Montevidea, a Nacional je mnogo poznatiji i slavniji klub. Na kraju Aperture Nacional je bio drugi, a Danubio šesti, dok je novo takmičenje mnogo bolje otvorio Nacional koji je pobedio Defensor i River Plejt, ne primivši ni gol u dva prva kola. Danubio ima samo jedan bod iz dva kola, posle remija protiv Ćero Larga usledio je porazna gostovanju kod Boston Rivera. Nacionalu Danubio nikako ne odgovara u poslednje vreme, u prethodna tri međusobna duela slavio je tim Danubija, a poslednja pobeda Nacionala dogodila se još sredinom septembra 2020. godine. Ipak, start novog prvenstva daje nadu da će Nacional biti uspešniji i predlažemo dvojku sa koeficijentom 2.00 u kladionici Mozzartbet.

Korintijans – Santos – 1 @ 2.05 u Mozzartbet

Domaćin se odlično drži posle 13 odigranih kola i nalazi se na drugom mestu sa samo tri poena mnaje od vodećeg Palmeirasa. Na drugoj strani klub legendarnog Pelea nije zadovoljan startom, trenutno su tek 8. a imaju dvocifren zaostatak za liderom. Međutim, stvari za Santos se popravljaju, nemaju poraz na prethodnih pet kola, ali su čak četiri puta igrali nerešeno. Na svih pet mečeva došla je igra gol-gol, što nije baš pohvalno za tim koji ne uspeva nikako da sačuva svoju mrežu. Korintijans je jedan od najubedljivijih domaćina, oni nisu poraženi na svom terenu još od avgusta prošle godine, a od tada su vezali 18 utakmica bez neuspeha, sa čak 13 pobeda. Santos nije slavio u istočnom delu Sao Paola protiv Korintijnasa od, sada već, daleke 2011. godine i ne može se reći da mu ovo gostovanje prija. Pre samo par dana ove dve ekipe sastale su se u Kupu Brazila, a Korintijans je slavio sa ubedljivih 4:0. Oba tima imaju nove trenere u aktuelnj sezoni, Santos predvodi Argentinac Fabijan Bustos, dok je na klupi Korintijansa Portugalac Viktor Pareira. Sigurno je da će Santos pokušati da se revanšira za taj ubedljivi poraz u osmini finala kupa, ali je Korintijans u ovom trenutku bolji tim i trebalo bi ponovo da slavi. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 8.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.