Tip dana: Sijetl – Kanzas Siti: Domaćin diže formu, Kanzas katastrofalan na strani!

U subotu je izuzetno zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sijetl Saundersa i Kanzas Sitija.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Sijetl: Sjajne partije u poslednje vreme!

Navijači Sijetla su od prošle sezone imali baš velika očekivanja, pogotovo što je njihova omiljena ekipa izgledala zaista sjajno većim delom šampionata.
Podsećamo vas da su popularni Saundersi na kraju regularnog dela sezone završili na drugom mestu Zapadne konferencije uz samo bod manjka u odnosu na Kolorado koji je na kraju završio na prvom mestu i došao do direktnog plasmana u četvrtfinale.
Nažalost, Nikolas Lodeiro i drugari su učešće u plej-ofu završili već na prvoj prepreci pošto su posle lošijeg izvođenja jedanaesteraca eliminisani od Solt Lejka.
Kada je ovogodišnje izdanje MLS- a u pitanju, u ovom trenutku se Saundersi nalaze na sedmom mestu na tabeli Zapadne konferencije koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u doigravanje, a svakako da će to biti primarni cilj Sijetla i ovog puta.
Nakon nešto slabijih partija na početku sezone, utisak je da jedan od najpopularnijih klubova u Americi kako vreme prolazi pruža sve bolje partije, što nam možda i najbolje potvrđuje podatak da su Saundersi na poslednja tri odigrana susreta bez poraza, a u tom periodu je nekadašnji šampion MLS-a ostvario dva trijumfa uz jedan remi.
U prošlom kolu je Sijetl remizirao na svom terenu protiv Los Anđelesa, a taj meč je završen rezultatom 1:1, iako je utisak da je taj duel mogao da nam donese još nekoliko golova, ali su i jedna i druga ekipa propustili dosta izglednih prilika za postizanje gola.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je ova ekipa ostvarila četiri trijumfa na svom stadionu, uz jedan remi, ali i dva poraza.
Što se tiče međusobnih susreta, dueli između Sijetla i Kanzasa nam donose pregršt golova, a poslednji trijumf Lodeiro i drugari su ostvarili krajem septembra prošle godine, kada je bilo 1:2.

Kanzas Siti: Veliki problemi na gostovanjima!

Poput Sijetla, i Kanzas Siti je igrao sjajno u regularnom delu šampionata koji je ova ekipa završila na trećem mestu na tabeli Zapadne konferencije uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Kolorado.
Ono što je veoma interesantno je podatak da je Kanzas u poslednja tri kola upropastio sve ono dobro što je gradio čitavim tokom šampionata, pošto je ova ekipa u tom periodu doživela isto toliko poraza i dozvolila sebi da ga preteknu Kolorado i Sijetl.
Za razliku od Sijetla, Kanzas je uspeo da dođe do plasmana u četvrtfinale konferencije, nakon što je u osmini finaa ova ekipa bez većih problema eliminisala Vankuver, a taj duel je završen rezultatom 3:1.
Međutim, kada su svi očekivali da će ova ekipa doći do same završnice ovogodišnjeg izdanja MLS-a, desila se eliminacija u četvrtinalu i to od Solt Lejka, a taj meč je završen rezultatom 1:2, uz podatak da su gosti do trijumfa došli nakon pogotka u prvom minutu sudijske nadoknade.
Što se tiče ovogodišnjeg izdanja MLS-a, mora se priznati da je Kanzas za sada možda i najveće razočarenje najkvalitetnijeg ranga američkog fudbala, s obzirom da se ova ekipa trenutno nalazi na dvanaestom mestu na tabeli Zapadne konferencije, i kako vreme prolazi utisak je da ova ekipa ima sve manje šansi da dođe do plasmana u doigravanje.
U prošlom kolu Kanzas je ostvario svoju prvu pobedu na strani i to pošto je slavio kod favorizovanog Nešvila, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Inače, kada smo već kod mečeva na strani, treba istaći da se Siti baš i nije proslavio u dosadašnjem toku prvenstva, pošto je ova ekipa u tom periodu ostvarila samo jedan trijumf, dva remija i čak šest poraza, što je svakako i glavni uzrok zbog čega se Kanzas nalazi ovako nisko na tabeli.
Što se tiče partija na domaćem terenu, tu stvari izgledaju daleko bolje pošto je dvanaestoplasirani tim Zapada do sada ostvario tri trijumfa, dva remija, ali i tri poraza.
Za kraj, poslednji međusobni susret između Sijetla i Kanzasa odigran je krajem oktobra kada su Saundersi poraženi na svom terenu, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, Kanzas ima dosta problema na strani što bi Sijetl morao da iskoristi zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.75.

Na poslednjih sedam međusobnih mečeva između ova dva tima je uvek bilo tri ili više golova, a sva je prilika da će to slučaj biti i sada zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je Meridianbet odredio koeficijent 1.79.

Za one najhrabrije, kvota na igru 4+ u Meridianu je sjajnih 2.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.