PONUDA ZLATA VREDNA: Meridian ti donosi najveću kvotu na svetu da Srbija osvaja Eurobasket

Podrži „Orlove“ uz vrhunsku ponudu kladonice Meridian

Vest da Nikola Jokić ponovo oblači dres nacionalnog tima obradovala je sve ljubitelje košarke, a posebno obožavaoce i poštovaoce MVP-ja najjače košarkaške lige na svetu.

Ujedno, očekivanja uoči Evropskog prvenstva koje će se odigrati u septembru, sada su na najvišem nivou. Srbija se nada zlatu, baš kao i bukmejkeri kladionice Meridian, koji su već sada izbacili promo kvotu na igru – Srbija pobednik Evropskog prvenstva.

Za zlato je spremna brutalna kvota – 4.00!

Naša reprezentacija slovi za najvećeg favorita ovogodišnjeg prvenstva, a slede je dobro znani rivali: Francuska sa kvotom 5.40, Grčka kvota 5.87, Slovenija kvota 6.60 i Španija kvota 9.43.

Kompletnu ponudu za osvajače Evropskog prvenstva pogledajte na sajtu meridianbet.rs.

A u međuvremenu, iskoristite promo kvotu već danas i ukoliko nemate otvoren nalog na sajtu kladionice Meridian – imate odličan povod da to promenite.

Registrujte se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije jer vas osim najveće ponude za sportsko klašenje očekuje i vrhunski poklon u vidu bonusa bez uslova.

Naime, svi novoregistrovani igrači, nakon aktivacije, automatski na nalog dobijaju 500 dinara dobrodošlice, a dobijeni bonus može se koristiti za tikete sa minimalno dva para i minimalnom kvotom po selekciji 1.25.

Ali, ni to nije sve, jer u igri je i iPhone 13, a kako biste osvojili ovaj fenomenalni mobilni uređaj potrebno je da do 30. juna odigrate najveći broj tiketa na sportskom klađenju uz minimalnu uplatu od 100 RSD.

Vremena za dilemu nema – registrujte se i tipujete da „Orlovi“ osvajaju zlato na predstojećem Evropskom prvenstvu u košarci.

PROČITAJ JOŠ:

Priključi se takmičenju – osvoji kartu za Katar

Registruj se – osvoji iPhone 13

100% bonusa na prvi depozit – osvoji 5.000 dinara

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.