Tiket dana (nedelja, 26.06.2022)

Tiket dana

Nešto raznovrsnija ponuda očekuje nas ove nedelje, barem kada se uporedi sa prethodnim danima. Kvote koje smo predložili bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Stromsgodset – Lilestrem – GG3+ @ 1.93 u Meridianbet

Gosti su i dalje lideri na tabeli, a da ne pomišljaju na to da vrh nekom prepuste pokazali su u prošlom kolu kada su na svom terenu pobedili slavni Rozenborg sa 3:1. Istina, imaju samo dva boda više od prvog pratioca, ekipe Moldea, ali zato ostali timovi iz vrha polako zaostaju. Sada ih očekuje jedno od težih gosotvanja. Putuju u Dramen na megdan Stromsgodsetu, timu koji je trenutno na visokom četvrtom mestu. Međutim, posle pauze Stromsgodset je, bar nam se čini, popustio u formi. Prvo su ubedljivo poraženi u Sarpsborgu sa 5:1, a onda su doživeli i poraz u kupu od nižerazrednog Lina. Mogu li da zaustave klizanje nizbrdo u meču sa timom koji je najviše pokazao do sada, teško je pretpostaviti, ali mi svakako očekujemo otvorenu borbu sa dosta golova. Obe ekipe igraju na gol više, Liletser je najefikasniji tim lige sa 24 postignuta gola, dok na utakmicama Stromsgodseta pada najviše golova u proseku, bilo ih je 37 na 11 utakmica. Naš predlog je GG3+, a koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.93.

Arsenal Dzjaržinsk – Slavija Mozir – 2 @ 2.09 u Meridianbet

Novajlija Arsenal Dzjaržinsk je još uvek bez pobede u eliti, a na kontu ima samo četiri boda posle 11 odigranih utakmica. Nisu poslednji na tabeli samo zato jer isti učinak ima i bivši šampion Dinamo iz Bresta. U prethodnom kolu su pružili snažan otpor šampionu Soligorsku, ali su izgubili sa 2:1, što im je peti uzastopni neuspeh u prvenstvu. Niz poraza su prekinuli u kupu kada su slavili kod nižerazredne Lide. Pokušaće da do prvog trijumfa u prvenstvu stignu protiv Slavije iz Mozira, tima koji je u sigurnoj zoni u sredini tabele, a u poslednjih pet kola imaju čak tri pobede, poraz i remi. Jedini neuspeh doživeli su protiv lidera Energetika, ali su izgubili baš ubedljivo sa 5:0. Ovo je prvi međusobni duel ove dve ekipe, ima tu mnogo nepoznanica, ali nam se čini da je Slavija kvalitetniji tim. Verujemo da će to biti dovoljno za pobedu protiv Arsenala. Dvojka se u kladionici Meridianbet plaća kvotom 2.09.

Degerfors – AIK – 2,2+ @ 1.90 u Meridianbet

Domaći tim je već drugu sezonu u švedskoj eliti, a prošle godine im je jedna od najvećih pobeda bila upravo ona protiv AIK-a iz Solne. Na kraju su bili 13. na tabeli, bukvalno samo jedno mesto iznad crte. AIK je završio kao vicešampion, mada su imali isti broj bodova kao i Malme, ali su imali slabiju gol razliku. Pošto je taj meč u Degerforsu igran u finišu sezone, posredno je i on presudio AIK-u u borbi za titulu. Sada će imati priliku da se osvete Degerforsu, pogotovo jer je ovaj tim na pauzu ostišao kao pretposlednji na tabeli. Dugo se nije igralo u Švedskoj, pauza je trajala od gotovo mesec dana, a AIk ju je proveo na deobi prvog mesta sa Hakenom. Oba tima pre ovog kola imaju po 23 boda, ali Haken je odigrao jedan meč manje. AIK je mnogo ubeldjiviji u svojoj Solni, na šest utakmica je samo jednom ostao bez pobede, dok na strani imaju po dva trijumfa i poraza, uz jedan remi. Pritom su primili čak 11 golova, dok su na domaćem terenu dozvolili rivalima da im samo dva puta zatresu mrežu. Sad su gosti apsolutni favoriti, a uz dvojku dodajemo i dva gola AIK-a. Za 2,2+ kvota je 1.90 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet 7.66.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.