Igraj za Katar – promocija koja je zaludela region!

Dok ispraćamo jun i sa nestrpljenjem iščekujemo još jedan takmičarski mesec u Meridianu, promocija Igraj za Katar ovih dana doživljava svoj vrhunac.

Borba za lidersku poziciju u ovom mesecu i više je nego uzbudljiva. Tri dana nas deli od proglašenja pobednika i zvaničnog saznanja imena trećeg putnika, koji će u kompletnoj režiji kladionice Meridian imati mogućnost da uživo sa tribina bude deo planetarnog spektakla.

Put i karta za Svetsko prvenstvo čekaju svog novog vlasnika, a ovom prilikom još jednom vas podsećamo da već od 1. jula i vi možete biti na korak od osvajanja nezaboravnog putovanja.

Za početak, sve što je potrebno – registrujte se na sajtu Meridian ili putem mobilne aplikacije. Ujedno, sačekaće vas i vrhunski poklon u vidu bonusa bez uslova.

Naime, svi novoregistrovani igrači, nakon aktivacije, automatski na nalog dobijaju 500 dinara dobrodošlice, a dobijeni bonus za sportsko klađenje može se koristiti za tikete sa minimalno dva para i minimalnom kvotom po selekciji 1.25.

Nakon toga, budite aktivni i svakog dana učestvujte u jednostavnim dnevnim promocijama, koje vas očekuju u okviru specijalnog kalendara Igraj za Katar.

Sakupljajte poene, odbrojavajte dane do najvećeg fudbalskog takmičenja na svetu i obezbedite sebi priliku da budete deo istog!

Kako tačno funkcioniše promocija Igraj za Katar?

Takmičenje se sastoji iz dnevnih promocija, a svaka donosi određeni broj poena za prvih deset rangiranih igrača.

Poeni iz dnevnih promocija se sabiraju, a presek se pravi na kraju meseca. Igrač koji u toku meseca ostvari najviše poena osvaja glavnu nagradu – put na Svetsko prvenstvo u Katar!

Ali, to nije sve, jer na kraju svakog meseca još devet najuspešnijih igrača osvaja nagrade u vidu bonusa i poklon spinova:

•           drugo mesto: 20.000 RSD bonus + 200 free spinova

•           treće mesto: 10.000 RSD bonus + 100 free spinova

•           četvrto i peto mesto: 5.000 RSD bonus + 50 free spinova

•           od šestog do desetog mesta: 1.000 RSD bonus + 10 free spinova

Tabele sa dnevnim i mesečnim rang listama biće vidljive u okviru kalendara Igraj za Katar, a ažuriraće se svakog dana do 12h.

Priključi se najvećem takmičenju do sad – Meridian lepa strana života.

PROČITAJ JOŠ:

Registruj se – osvoji iPhone 13

100% bonusa na prvi depozit – osvoji 5.000 dinara

Budi uvek na dobitku – aplikacija ti donosi bonus svakog dana

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.