Tiket dana tenis (ponedeljak, 27.06.2022)

Danas kreće najznačajniji turnir na svetu, čuveni Vimbldon. Neće igrati dvojica najboljeplasiranih tenisera sveta, Danil Medvedev i Aleksandar Zverev, kao ni rekorder po broju pehara na londonskoj travi, Rodžer Federer, ali su tu prošlogodišnji šampion Novak Đoković, Rafael Nadal, čovek sa najviše Grend slem titula i svi ostali iz svetskog vrha. Mi ćemo iz dana u dan pokušati da sastavimo tiket i tako pomognemo u praćenju ovog događaja. Kvote i granice su podložne promenama.

Džon Milman – Miomir Kecmanović – G+ (granica 38,5) @ 1.85 u Meridianbet

Australijanac je u silaznoj putanji, kada je karijera u pitanju, ali i dalje može da bude opasan na brzim podlogama. On na šljaci uopšte i ne igra, pa je zato i pao na 86. mesto na ATP listi, sa koga startuje na Vimbldonu. Pre ovog Grend slema igrao je u Istbornu, prošao dva kola kvalifikacija, a zatim pobedio Kordu u prvom kolu. Stao je u drugom pošto je poražen od Aleksandra Bublika. Kecmanović je loše odigrao na travi u ovoj sezoni, igrao je u Haleu i na Majorci i oba puta je stao u prvom kolu, ne osvojivši ni set. Čak se ne može reći da su rivali bili nešto posebno, izgubio je od Oskara Otea u Haleu, a od Slovaka Molčana u Španiji. Treba reći da je Kecmanović svoju jedinu titulu na ATP turnirima osvojio baš na travi, bilo je to u turskoj Antaliji, a od kada radi sa Davidom Nalbandijanom znatno je poboljšao igru na šljaci, nauštrb ove podloge. Biće ovo dug meč, i čini nam se da je Milman malo potcenjen kvotom, pa je naš predlog više gemova ukupno. Granica je na 38,5 gemova, a kvota 1.85 u kladionici Meridianbet.

Alehandro Tabilo – Laslo Đere – 2 @ 1.54 u Meridianbet

Srpski teniser je veliki favorit u duelu sa Čileancem. Kao i svi teniseri iz ove zemlje, ali i cele Južne Amerike, Tabilo preferira igru na šljaci, a na travi igra samo kad mora. U ovoj sezoni je igrao na čak tri, spremajući se za Vimbldon. U Hertogenbošu i na Majorci ispadao je u prvom kolu, dok u Kvinsu nije prošao ni kvalifikacije. Ispada da je jedine pobede zabeležio u kvalifikacijama za turnir u Španiji. Đere je u Haleu zabeležio pobedu i poraz, a na Majorci je ispao na startu od Nika Kirjosa, mada je odigrao odličan meč, dobio prvi set, a onda izgubio dva taj brejka. Svakako igra na travi više leži Đereu i smatramo da će pobediti Tabila. Kvota za dvojku u kladionici Meridianbet iznosi 1.54.

Rajan Peniston – Henri Laksonen – TR 3:0 @ 2.04 u Meridianbet

Iako je Laksonen više od 50 mesta bolje plasiran od Penistona, Britanac je apsolutni favorit u ovom duelu. Ne samo da igra pred svojim navijačima, već je Peniston odigrao dosta mečeva na travi ove sezone i sakupio zavidan broj pobeda. Uspeo je da savlada petog tenisera sveta Kaspera Ruda u Kvinsu, zatim i Serundola, da bi ga zaustavio Krajinović u trećem kolu. U trećem kolu je ispao i u Istbronu, od zemljaka Drejpera, a pre toga je izbacio Holgera Runea i Pedra Martineza. Mada su igrači koje je pobeđivao uglavnom ”šljakaši”, radi se o ozbiljnim teniserima pa očekujemo da Peniston lako dobije meč sa Laksonenom koji je poslednji put dobio meč na ATP-u još na Rolan Garosu u prvom kolu, a pre toga još u Majamiju. Naš predlog je pobeda Penistona u tri seta, koeficijent za tačan rezultat je 2.04 u kladionici Meridianbet.

Stiv Džonson – Grigor Dimitrov – G- (granica 38,5) @ 1.87 u Meridianbet

Džonson je prošao svoje najbolje dane i mada je u godinama kada i dalje može mnogo da pruži, rezultati su sve slabiji i slabiji. Ove sezone je jedino u Indijen Velsu vezao dve pobede, dok je na travi igrao u Kvinsu i Istbornu i ispadao u kvalifikacijama. Dimitrov je nastupio samo na turniru u Kvinsu, pobedio je Norija, ali je izgubio od Holanđanina Van De Zandšulpa. Uzeo je zatim predah i verujemo da ima velike ambicije na Vimbldonu. Najbolji rezultat ove sezone mu je polufinale u Monte Karlu, kao i četvrtfinale Indijen Velsa. Slabo je to za tenisera koji je nekad bio treći na svetu, a osvajao je i završni Masters u Londonu. Na dva Grend slema ove godine stizao je samo do drugog kola u Melburnu i trećeg u Parizu. Trebalo bi da pobedi Bugarin, a naš predlog je manje gemova od ponuđene kvote. Granica je na 38,5 gemova ukupno, a za (-) kvota je 1.87 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 10.87.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.