Tiket dana (ponedeljak, 27.06.2022)

Tiket dana

Za razliku od nekoliko prethodnih ponedeljaka ovog je ponuda nešto bolja. Za to je, pre svega, zaslužan povratak Šveđana na terene. Podsećamo da su kvote podložne promenama.

Energetik BGU – Dnjepar Mogiljov – 1,2+ @ 1.65 u MaxBet

Domaćin je lider prvenstva u Belorusiji na opšte iznenađenje. U leđa im gledaju dvostruki uzastopni šampion Šahtjor iz Soligorska, dugododišnji prvak BATE Borisov i najpoznatiji tim Belorusije iz sovjetske ere, Dinamo iz Minska. Hoće li Energetik uspeti da do kraja sezone izdrži pritisak i završi kao prvi, ovog trenutka je teško pretpostaviti, pogotovo jer se radi o izuzetno mladom timu, gotovo bez iskusnijih igrača. Trenutno su u seriji od četiri uzastopne pobede u prvenstvu i jedne u kupu, do sada su poraženi na dva meča i to oba puta kao domaćini. Poraz od Soligorska nije toliko iznenadio, ali jeste onaj od Islača. Sada je njihov rival tim Dnjepra iz Mogiljova, ekipa koja je pred ovo kolo bila tek na 14. mestu sa samo 5 osvojenih bodova. Imaju tek jedan trijumf u 11 utakmica, a čak 8 poraza. Ove dve ekipe nisu odigrale međusobni meč još od 2016. godine. Jedinica je izvesna, kao i to da će Energetik bar dva puta zatresti mrežu gostiju. Zato je naš predlog kombinacija 1,2+ sa kvotom 1.65 u kladionici MaxBet.

Sent Patriks – Šamrok – x2,0-2 @ 1.98 u MaxBet

Derbi kola u Republici Irskoj igra se u Dablinu. Sent Patriks dočekuje aktuelnog šampiona i trenutnog lidera prvenstva, ekipu Šamrok Roversa. Gosti na ovaj meč stižu nakon minimalng trijumfa nad Bohemijansom u petak, dok je Sent Patriks pre tri dana remizirao kod Fin Harpsa. Domaćin je trenutno četvrti, boriće se za treće mesto i plasman u Ligu konferencija za naredno leto, dok je borba za nešto više trenutno van njihovih mogućnosti. Šamrok je prvi sa sedam bodova više od Dandalka, od koga je nedavno poražen u međusobnom okršaju sa 1:0. Ipak, Dandalk ima i meč manje, pa bi razlika lako mogla da se spusti na samo četiri boda. Mogla je da bude i manja, ali Dandalk nije uspeo da pobedi u petak na gostovanju kod Šelburna. Ovo je četvrti ovosezonski duel ova dva tima, prvi je bio u Super kupu,a dobio ga je Šamrok tek posle penala, dok su u dva prvenstvena slavile ekipe koje su u tom momentu bile domaćini, a oba puta bilo je 1:0. Ni sada ne očekujemo mnogo golova, a smatramo da Roversi neće izgubiti. Naš predlog je kombinacija duple šanse na goste i 0-2 gola. Za x2,0-2 kvota je 1.98 u kladionici MaxBet.

Grorud – Bran – 2/2,2+ @ 1.80 u MaxBet

Bran će se prošetati kroz drugu ligu i vratiti se ekspresno u elitni rang u Norveškoj. Istina još se nisu dovoljno odvojili od pratilaca, Mjondalen zaostaje četiri, a Rajnhajm 6 bodova. U deset odigranih kola osam puta su pobedili, dok su protiv Songdala i Asanea u gradskom derbiju igrali nerešeno. Zanimljivo je da su pet puta gostovali i da su slavili na svih pet utakmica. Njihov rival, ekipa Groruda, uspela je da se spasi prethodne sezone i ostane u drugoj ligi. Zauzeli su 13. poziciju, prvu iznad crte, dok su sada jedno mesto ispod i kada bi se sada završilo prvenstvo igrali bi u baražu. Njihov prvi cilj je da izbegnu taj potencijalni baraž i da što pre obezbede status drugoligaša i za narednu sezonu. Za ekipu iz Bergena nema se šta mnogo reći, pravo je čudo kako su završili ovde, ali ne sumnjamo da će boravak u drugoj ligi kratko trajati. Trenutno su u seriji od osam pobeda, šest u ligi i dve u kupu i sigurno je da će niz nastaviti protiv Groruda. Naš predlog je prelaz 2/2 sa bar dva gola gostiju. Za 2/2,2+ kvota je 1.80 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici MaxBet iznosi 5.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.