Najveće kvote na planeti: Vrhunska ponudu za meč Engleska – Italija

Tradicija kaže – Meridian nudi najveće koeficijente na svetu

Za dobar start radne nedelje stiže najbolja sportska ponuda. Možda je u najvećim evropskim ligama zatišje, ali ne i u prostorijama bukmejkera Meridian kladionice koji su i ovog utorka vredno radili kako bi igračima spremili vrhunsku sportsku ponudu “zaslađenu” najvećim kvotama na svetu.

Svakakoga dana iz Meridiana stiže sportski specijalitet uz dobro poznato obeležje “promo kvote”, a za dobitan tiket vam izdvajamo tri takve:

Utorak, 17.00 England U19 – Italy U19, kec 1.90

Utorak, 19.00 Halmstad – Trellerborg, kec 1.70

Sreda, 19.00 Pyramids – Enppi, kec 1.60

Četvrtak, 13.30 Beijing Guoan – Chengdu, kec 2.15

Kompletnu ponudu za sportsko klađenje možete pogledati na sajtu Meridian kladionice, a ukoliko želite dobitak pre odigranog tiketa savetujemo vam da otvorite nalog na sajtu ili putem mobilne aplikacije jer vas tom prilikom očekuje vrhunski poklon u vidu bonusa bez uslova. 

Svi novoregistrovani igrači, nakon aktivacije, automatski na nalog dobijaju 500 dinara dobrodošlice, a dobijeni bonus za sportsko klađenje može se iskoristiti za tikete sa minimalno dva para i minimalnom kvotom po selekciji 1.25.

Više o utakmici Engleska U19 – Italija U19: Sve je spremno za polufinale Evropskog prvenstva za igrače do 19 godina starosti i duel između Engleske i Italije. Engleska ima veoma moćnu generaciju koja nema poraz, kako u kvalifikacijama, tako i u grupnoj fazi Eura. „Gordi Albion“ odigrao je devet mečeva, ima osam trijumfa i remi, uz gol razliku 22:1! Na Evropskom prvenstvu savladali su Austriju, Srbiju i Izrael i to bez primljenog gola. Italijani su u svojoj grupi takmičenje završili na drugoj poziciji pošto su bili bolji od Rumunije (2:1) i Slovačke (1:0), ali su poraženi od Francuske (4:1). Ipak, i pored toga što Englezi važe za favorita, nema sumnje da će Italijani dati svoj maksimum kako bi se plasirali u finale. Susret je na programu od 17 časova. U drugom polufinalu istog dana samo od 20 časova na teren će Francuska i Izrael. Kompletnu ponudu za sportsko klađenje pogledajte na sajtu meridianbet.rs.

Napomena: kvote su podložne promenama, ali će uvek biti najviše rangirane

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.