Tiket dana tenis (utorak, 28.06.2022)

Prvog dana takmičenja na Vimbldonu organizatori su imali velikih problema sa kišom, pa je nekoliko mečeva pomereno za danas. Inače, u utorak su na programu mečevi prvog kola donje polovine žreba. Kvote i granice su podložne promenama.

Sem Kveri – Rikardas Berankis – TR 3:0 @ 2.15 u MaxBet

Amerikanac igra jedan od poslednjih Vimbldona u karijeri, to je sigurno. Kveri dobro dozira igranje, ne nastupa na šljaci, a još uvek može biti opasan na brzim podlogama, travi posebno. Pao je ispod 150. mesta na ATP listi, što je i logično kad propušta dobar deo sezone, ali to više i nije bitno za igrača koji uskoro puni 35 godina. Bez obzira na sve protiv Berankisa je favorit. Litvanac nije uopšte igrao na travi ove sezone, pa je poslednji meč na ovoj podlozi odigrao na prethodnom Vimbldonu kada je ispao u prvom kolu. Kveri je igrao na tri turnira, u Hertogenbošu i Kvinsu je bio sasvim solidan, prolazio je dva kola kvalifikacija i prvo kolo u glavnom žrebu, a jedino je podbacio u Istbornugde ga je pobedio nakašima. Trebalo bi da Kveri ovo dobije u tri seta, a koeficijent za tačan rezultat 3:0 je 2.15 u kladionici MaxBet.

Felisijano Lopez – Botik Van De Zandšulp – G+ (granica 37,5) @ 1.90 u MaxBet

Španac je odavno pola penzioner, a pola profesionalni teniser. Felisijano Lopez uskoro puni 41 godinu i pravo je čudo da još uvek može da igra protiv dve decenije mlađih igrača. Ipak, kada je trava u pitanju ne treba ga potceniti. On je prvi Španac kome su brze podloge tokom karijere više odgovarale, a posebno je sada to slučaj. Nije imao sreće sa žrebom, u prvom kolu je dobio tenisera koji je u naletu i već je na 25. mestu na ATP listi. Botik Van De Zandšulp je najveća holandska nada, mada ni on nije u cvetu mladosti, pošto će uskoro imati 27 godina. On igra dobro na travi, pokazao je to u Kvinsu gde je stigao do polufinala, dok je na domaćem terenu u Hertogenbošu i na Majorci ispadao na startu. Van De Zandšulp je favorit, ali ga očekuje težak meč. Naš predlog su (+) gemovi, za koje je granica na 37,5. Za više od tog broja kvota u kladionici MaxBet iznosi 1.90.

Holger Rune – Markos Điron – 2 @ 1.77 u MaxBet

Danac je zablistao na Rolan Garosu i stigao u sam svetski vrh. Rune je na Vimbldon stigao kao 25. igrač sveta, pa je tako dobio status nosioca i priliku da ostvari svoju prvu pobedu na travi u seniorskoj konkurenciji. Zanimljivo je da je prve seniorske mečeve na ovoj podlozi odigrao ove sezone, prvo u Haleu, a onda i Istbornu, ali nije uspeo još da pobedi. Teško će mu biti i protiv Markosa Đirona, mada je Amerikanac slabije plasiran čak za 36 mesta. Điron bolje igra na travi, na Majorci je stigao do trećeg kola,a pobedio je Van De Zandšulpa i Mekdonalda, a izgubio od kasnijeg pobednika Stefanosa Cicipasa. U Haleu i Štutgartu nije bio toliko uspešan i ispadao je na startu. Prošle godine je prošao prvo kolo Vimbldona, a i sada bi napravio lep uspeh trijumfom nad Runeom. Verujemo da će pobediti, a kvota za dvojku je 1.77 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici MaxBet iznosi 7.23.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.