SVI VERUJU U ĐOKOVIĆA – Iskoristi PROMO KVOTU da srpski teniser osvaja Vimbldon!

Čekanju je kraj – Novak Đoković se vratio na teren i to na londonsku travu!

Za Đokovićem je više nego turbulentna godina, ne gledamo ga na terenu tako često kao što smo navikli, dešavaju se padovi u igri, kao i brojne peripetije van terena…

Ipak, svi već mesecima priželjkujemo novo slavljeničko “grickanje” trave, a ako se po jutru dan poznaje – tako nešto bi vrlo lako i moglo da se dogodi.

Podsećanja radi, Novak je titulu na Vimbldonu osvajao šest puta – 2011, 2014, 2015, 2018, 2019, 2021. godine, a sada napada 21. Grend slem karijere.

Ako verujete u to da Đoković može ponovo da podigne pehar i “isproba” sada već čuvenu travu sa terena Vimbldona – iskoristite promo kvotu koju donosi Meridian, a to je 1.50 da Srbin ponovo osvaja London!

Kada je izašao žreb za Vimbldon navijačima srpskog tenisera je pao kamen sa srca, jer se potencijalni duel sa Rafaelom Nadalom može desiti tek u finalu. Ali, šta pre toga?

Đoković je u prvom kolu Vimbldona eliminisao korejskog tenisera Sona Kvona, ali uz ne tako zavidnu igru.

U drugom kolu, igraće protiv Tanasisa Kokinakisa, što ne bi trebalo da predstavlja problem za trenutno trećeg igrača sveta.

Kao što verovatno već znate, u njegovom delu žreba su i Kasper Rud, Hubert Hurkač i Karlos Alkaras, što bi potencijalno moglo da donese neke uzbudljive meče.

U skladu sa tim, sportska kladionica Meridian donosi vam najveće kvote na svetu za ceo londonski turnir, sa akcentom na Novaka Đokovića.

Samo u Meridianu možete kombinovati ideje, te takoigrati na pobednika prvog seta, hendikep seta, pobednik meča, tačan rezultat… Kvote za sve igre pogledajte na meridianbet.rs, a pre toga – ukoliko niste, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, jer uz standardan bonus dobrodošlice od 500 RSD, imate priliku i da osvojite novi iPhone 13.

Dakle, ne gubite vreme – brzo na meridianbet.rs, a onda uživajte u novim majstorijama Novaka Đokovića!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.