Tiket dana (sreda, 29.06.2022)

Tiket dana

Ni naredna dva dana neće biti po ukusu kladioca. Dobra vest je da već od petka kreće jedan period sa boljom ponudom. Predložene kvote su promenjive.

BATE Borisov – Slutsk – 1,0-3 @ 2.10 u Meridianbet

Ukoliko u timu iz Borisova žele da vrate titulu šampiona, moraće mnogo bolje da igraju u preostalom delu šampionata. Tri godine BATE čeka na pehar u prvenstvu Belorusije, prvo je titula otišla kod inama u Brest, a onda dve godine uzastopno u Soligorsk. Dobra vest za BATE je to što se nijedan tim ne izdvaja ove sezone, pa su i dalje u samom vrhu tabele, a pošto imaju meč manje, uz pobedu u tom duelu, bili bi lideri. Sada su treći i to pored činjenice da su već dva kola bez pobede, ali i postignutog gola. Posle poraza na svom terenu od Islača, pre nekoliko dana odigrali su bez golova protiv nemana u Grodnu. Protiv Slutska nemaju izbora, i moraju da pobede. Gosti umeju da budu nezgodni, a u to se uverio i Dinamo iz Minska, kome su otkinuli bod kao gosti. Prošlog vikenda su pomalo neočekivano ostali bez bodova u duelu sa Vitebskom na svom terenu, a to im je bio prvi poraz još od 15. aprila, s obzirom da su bili bez neuspeha na šest uzastopnih kola. Neverovatno zvuči podatak da je BATE dobio devet prethodnih duela sa Slutskom, pa verujemo da će i deseti. Naš predlog je jedinica uz mali broj golova, za tip 1,0-3 koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.10.

Smouha – Al Ahli – GG3+ @ 2.32 u Meridianbet

Gosti su se polako povratili posle neuspeha u finalu afričke Lige pampiona kada su ostali bez trofeja, a šampion ”crnog kontinenta’ postao marokanski Vidad iz Kazablanke. Sada Al Ahli želi da se što pre popne na vrh tabele u Egiptu, a realno je da se to uskoro dogodi. Oni jesu tek treći, zaostaju četiri boda za Zamalekom, a dva za Piramidsom, ali imaju i tri utakmice manje od ove dve ekipe. Sada ih očekuje jedno od težih gostovanja, u Aleksandriji se sastaju sa Smouhom, timom koji je trenutno na 5. mestu, a bez poraza je na pet prethodnih kola. Posle dve pobede usledio je niz od tri vezana remija. Zanimljivo je da ovaj tim igra izuzetno efikasne utakmice, pa je na tih pet mečeva palo ukupno 22 gola, više od četiri po meču. Al Ahli je najefikasniji tim lige, pa možemo očekivati goleadu u duelu timova iz Aleksandrije i Kaira. Prethodni prvenstveni duel dobio je Al Ahli sa 4:1, ali je prethodni okršaj, doduše u kupu, dobila Smouha sa 3:0. Naš predlog je gol-gol uz bar tri gola ukupno. Za GG3+ kvota je 2.32 u kladionici Meridianbet.

Raja Kazablanka – FAR Rabat – GG @ 2.04 u Meridianbet

Sastaju se drugoplasirani i trećeplasirani tim marokanske Botola lige, a trenutno su gosti u boljoj formi. Raja Kazablanka je aktuelni vicešampion Maroka, dok je FAR iz Rabata i prethodno prvenstvo završio na trećem mestu. Sve je isto i sada, lider je Vidad koji trenutno ima šest bodova više od gradskog rivala Raje. Teško je da fudbaleri Raja Kazablanke mogu da ugroze aktuelnog prvaka Maroka, ali i Afrike, pošto je do kraja prvenstva ostalo da se odigraju još samo dva kola. U prethodnom periodu su imali dve pobede, remi i dva poraza, pa su za samo pet kola izgubili osam bodova. To je Vidad iskoristio i stekao presudnu bodovnu razliku. Za utehu Raji ostaje učešće u kvalifikacijama za afričku Ligu šampiona, dok će FAR iz Rabata, sva je prilika, ponovo u kvalifikacije za afričku Ligu konferencija. Ne vidimo razlog da ovo bude tvrd meč sa malo golova, mada je FAR Rabat primio samo jedan gol na prethodnih pet kola. Dueli ovih ekipa su obično efikasni, pa je poslednjih pet okončano uz igru gol-gol. I sad je naš predlog GG, a za ovaj tip dobija se koeficijent 2.04 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Meridianbet iznosi 9.94.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.