ISTORIJSKA SEZONA EVROLIGE: Zvezda i Partizan konačno zajedno, a kakve šanse imaju za titulu?

Ko veruje u čuda, neka već danas sastavi navijački evroligaški tiket

Evroliga jača nego ikada – mnogo puta smo to čuli i već je postalo prava fraza, ali ove sezone nam sledi pravi košarkaški spektakl!

Ono što se čekalo godinama konačno se dogodilo! Crvena zvezda i Partizan igraju u najjačem košarkaškom takmičenju na Starom kontinentu, što u prevodu znači: evropski mečevi u Beogradu, svake nedelje!

U prestonicu Srbije dolaziće velikani poput Barselone, Real Madrida, Olimpijakosa, Bajerna, Makabija…

Raspored utakmica još uvek nije poznat, ali ono što jeste poznato i na šta smo već svi navikli jeste da sportska kladionica Meridian donosi najveće kvote na svetu za Evroligu!

Verujemo da favorite već imate, a ako verujete u njih – možete iskoristiti fantastične promo kvote na meridianbet.rs.

Krenućemo najpre od velikih favorita. Efes je na fajnal-foru u Beogradu uspeo da odbrani titulu, a bukmejkeri smatraju da i ove sezone imaju velike šanse da ponove uspeh. Šejn Larkin je potpisao novi ugovor, navijači se nadaju da će ostati i Vasa Micić, što turski klub dovodi u situaciju da može da odbrani tron. Samim tim, kvota da Efes osvaja Evroligu je 4.10.

Drugi favorit je Real Madrid, koji je ove sezone stigao do finala. Titula šampiona Španije na samom kraju sezone dodatno daje na samopouzdanju ekipe, a ako verujete da “kraljevići” mogu do titule šampiona Evrope iskoristite kvotu 4.50.

A, kada se radi o “večitim rivalima”, ne možemo reći da su favoriti, ali verujemo da među vama ima onih koji veruju u iznenađenja. E pa, i za vas je Meridian spremio fantastične kvote.

Za crno-bele kvota je 37.15, a za crveno-bele 81.50!

Ko veruje u čuda, neka već danas sastavi navijački evroligaški tiket – registrujte se na sajtu ili mobilnoj aplikaciji, jer tom prilikom dobijate 500 RSD bonusa bez uslova, a uz šansu da osvojite i novi iPhone13.

Dakle, razloga da posetite Meridian je mnogo, te ne čekajte više ni sekund.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.