Tiket dana tenis (četvrtak, 30.06.2022)

Danas su na programu mečevi drugog kola u donjoj polovini žreba na Vimbldonu. Predložene kvote i granice mogu biti izmenjene.

Maksim Kresi – Džek Sok – 1,G- (granica 42,5) @ 2.70 u MaxBet

Duel dva američka tenisera u drugom kolu Vimbldona pri čemu je jedan poznatiji, ali je drugi u naletu. Džek Sok odavno nema neki zapaženiji rezultat, ali se još uvek pamti njegov trijumf na mastersu u Parizu 2017. godine kada je u finalu pobedio Filipa Krajinovića. Sada je van prvih 100 na ATP listi, pa je morao da igra tri kola kvalifikacija do glavnog žreba. U prvom kolu pobedio je Zapatu-Miraljasa u tri seta, pa se može reći da je bio miljenik sreće na žrebu jer je dobio igrača koji ne voli, a i ne ume, da igra na travi. Maksim Kresi je nova nada američkog ”belog sporta”. Odigrao je fantastično u Istbornu gde se plasirao u svoje prvo ATP finale. Nažalost nije stigao i do titule pošto je izgubio od zemljaka Tejlora Frica u tri seta. Već u prvom kolu Vimbldona napravio je možda i najveću senzaciju, eliminisao je Feliksa Ože-Alijasima, tenisera od koga su mnogi očekivali odličan rezultat ove sezone. Sada mu se dosta otvorio žreb, pa je na njemu da to iskoristi. Verujemo da će dobiti Soka, a uz jedinicu smatramo da meč neće predugo trajati i dodajemo manje gemova od ponuđene granice. Ona je na 42,5 gemova, a za kombinaciju 1,G- u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.70.

Emil Rusuvuori – Botik Van De Zandšulp – 2,G+ (granica 39,5) @ 3.30 u MaxBet

Finac se etablirao kao nezgodan protivnik mnogim teniserima, nevezano na kojoj se podlozi igra. Ove sezone je imao nekoliko zapaženih igara na travi, a u Kvinsu je prošao kvalifikacije, a onda stigao do četvrtfinala u kome ga je pobedio Marin Čilić. U prvom kolu je zabeležio svoju prvu pobedu na Vimbldonu. Bio je bolji od Japanca Nišioke u četiri seta. Sada mu je mnogo lakše i ima svoju šansu i protiv Van De Zandšulpa, tenisera koji je strelovito stigao na 25. mesto na ATP listi. Holanđanin je takođe bio odličan u Kvinsu, igrao je polufinale, ali je Beretini bio uspešniji. Malo je podbacio na Majorci izgubivši od Đirona, a na domaem terenu, na turniru u Hertogenbošu, ispao je u prvom kolu upravo od Rusuvuorija. Biće ovo prilika za osvetu, a očekujte dug meč, ali i pobedu Van De Zandšulpa. Za 2,G+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 3.30.

Markos Điron – Aleks Molčan – 1,G+ (granica 38,5) @ 3.10 u MaxBet

Amerikanac je ozbiljan igrač na travi i može biti potencijalna mina i za mnoge favorite. Pre Vimbldona je igrao u Štutgartu i Haleu gde nije imao sreće sa đrebom i ispadao na startu, dok je dobar rezultat napravio na Majorci gde je pobedio Van De Zandšulpa i Mekdonalda, a onda u tri seta ispao od kasnijeg pobednika Stefanosa Cicipasa. U prvom kolu Vimbldona bio je ubedljiv protv Danca Runea, tenisera kome trava sigurno nije omiljena podloga. Rival u drugom kolu je Slovak Aleks Molčan, teniser čiji je trener odnedavno Marjan Vajda, i koji je imao dobre rezultate u poslednje vreme koji su ga doveli na prag Top 50. Na travi je igrao na dva turnira pre Vimbldona i zabeležio je jednu pobedu. Ipak, u prvom kolu na najpoznatijem turniru na svetu uspeo je da dobije Španca Pedra Martineza u četiri seta i ima sasvim solidne izglede i protiv Đirona, mada je Molčanu šljaka mnogo bliža i drađa od trave. Naš predlog je pobeda Markosa Đirona, ali uz dosta muke, pa predlažemo i više gemova od ponuđene granice. Ona je na 38,5 gemova ukupno, a za 1,G+ kvota je 3.10 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici MaxBet iznosi 27.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.