Tiket dana (petak, 08.07.2022)

Tiket dana

Prva liga koja počinje ovog leta je srpska Superliga. U nekoliko još se ovog vikenda igraju utakmice Super kupa, a već od narednog i one kreću. Predložene kvote su bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Voždovac – Novi Pazar – 1,2+ @ 2.27 u Meridianbet

”Zmajevi” u novu sezonu ulaze sa timom sa kojim su završili prethodnu. Bilo je odlazaka i dolazaka, ali ne onih ključnih fudbalera. Prošlo prvenstvo proteklo je po planu, malo je nedostajalo da se izbore za nastup u Evropi, ali je i ovako bilo sjajno, pogotovo ako se uporedi sa sezonom ranije kada su opstanak obezbedili u poslednjoj utakmici i to ne samo svojom zaslugom. U prvom kolu na ”krov” dolazi Novi Pazar, tim koji je bio u skoro izgubljenoj situaciji prošle sezone, ali je odličnim igrama u Plej-autu uspeo da se spasi najgoreg, mada je morao na kraju u baraž. Sigurno je da će Pazarci sada pokušati da ne zaostanu toliko, a uspeli su da se pojačaju sa nekolicinom iskusnih igrača, pre svega golmanom Kljajićem i napadačem Danoskim. Voždovčani su favoriti na svom terenu, rivalima nije lako da igraju na veštačkoj travi, pa predlažemo jedinicu na premijernom meču srpskog prvenstva u novoj sezoni. Za pobedu domaćina, uz bar dva postignuta gola, dobija se koeficijent 2.27 u kladionici Meridianbet.

Drogeda – Dandalk – 2,0-3 @ 2.44 u Meridianbet

Dandalk ima dosta bolju sezonu od prethodne dve, ali ponovo zaostaje za aktuelnim šampionom Šamrok Roversima. Razlika je deset bodova, ali treba reći da Šamrok ima dve utakmice više odigrane, pa bi ta razlika lako mogla da bude samo četiri boda. Gosti čekaju start kvalifikacija za Evropu i trudiće se da to vreme iskoriste za pobede na domaćoj sceni. Trenutno su u seriji od desset utakmica bez poraza sa osam pobeda i dva remija. U prošlom kolu su slavili protiv poslednjeplasiranog UCD-a, ali su na prethodnom gostovanju, kod Šelburna, osvojili samo bod. Sada gostuju kod Drogede, tima iz donjeg dela tabele kome je jedina ambicija da izbegne baraž za opstanak. U prethodna četiri kola Drogeda nije pobedila, nakon tri uzastopna remija izgubili su u prošlom kolu od Sent Patriksa, a to je bio drugi uzastopni meč bez postignutog gola. Drogeda je pobedila Dandalk u prvom odmeravanju snaga ove sezone, bilo je 1:0, ali je drugi duel ubedljivo dobio Dandalk sa 4:1. Očekujemo dvojku na ovom meču, a uz pobedu Dandalka i mali broj golova. Koeficijent za 2,0-3 u kladionici Meridianbet iznosi 2.44.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 5.54.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.