Tiket dana (sreda, 13.07.2022)

Tiket dana

Večeras ćemo saznati sve parove drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Kvote iz tiketa bile su aktuelne u trenutku pisanja tiketa.

Kluž – Pjunik – 1,0-2 @ 2.65 u MaxBet

Posle prve utakmice nijedna ekipa nije stekla prednost. Meč u Jermeniji završen je bez golova, mada su Rumuni imali mnogo više od igre i bili su bliži pobedi. Kluž je u međuvremenu igrao Super kup Rumunije i poražen je od Sepsija 2:1. Ambicije šampiona Rumunije su velike u Evropi i žele da ove sezone igraju ponovo u grupnoj fazi, ali barem u Ligi Evrope, ako ne uspeju da se probiju do Lige šampiona. Pjunik je osvojio titulu u jermeniji zahvaljujući samo jednom bodu više od Ararata, ali ovaj klub već godinama ne uspeva da ostavi značajniji trag u Evropi. S obzirom da šampioni svojih zemalja imaju tu privilegiju da ispadanje ne znači i kraj evropskog puta, šanse da ove sezone urade nešto više samim tim su veće. Neće biti lako da eliminisati Kluž, ali će onda imati šansu u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Domaćin je favorit, očekujemo pobedu Kluža, ali ponovo ne neku goleadu. Uz jedinicu dodajemo i mali broj golova. Za 1,0-2 koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.65.

Ferencvaroš – Tobol – 1,0-3 @ 1.90 u MaxBet

Titula Tobola u Kazahstanu bilo je malo iznenađenje, ali se klupski fudbal u ovoj zemlji ubrzano razvija i pored već poznatih Astane i Kairata, i ostali timovi izlaze na veliku scenu. Tobol nije imao sreće sa žrebom, već u prvom kolu kvalifikacija za rivala su dobili šampiona Mađarske, ekipu Ferencvaroša, koja je već dva puta igrala u grupnoj fazi Lige šampiona u tri prethodne sezone. Posle prvih 90 minuta ovog okršpaja mreže se nisu zatresle ni na jednoj strani. Meč koji je odigran u Kostanaju bio je tvrd, ali sa dosta pokušaja na obe strane. Ipak, nešto bolji su bili gosti, bar kada se pogleda posed lopte. ”Fradi” je favorit pred revanš, pre svega jer će igrati pred svojim navijačima u budimpešti, ali i zbog mnogo većeg iskustva u evropskim mečevima. Naravno da neće biti lako savladati čvrste Kazahstance, i moraće da budu oprezni da ne dozvole gostima da ih iznenade, pogotovo na startu meča. Tobol je u jeku sezone, posle 15 odigranih kola oni su na 5. mestu, ali samo sa četiri boda manje od vodeće Astane. Prvenstvo će biti interesantnije nego ikad, a to što je Tobol usred takmičenja može da bude njihova prednost. Ferencvaroš tek treba da započne novu sezonu, a već sada igra možda i najvažniju utakmicu. Očekujemo pobedu domaćina, ali ne i previše golova. Naš predlog je 1,0-3 sa koeficijentom 1.90 u kladionici MaxBet.

SC Ismail – Smouha – x2 @ 1.45 u MaxBet

Borba za titulu u Egiptu je sve zanimljivija. Očekivalo se da Al Ahli lako sustigne Piramids i Zamalek kada bude nadoknadio zaostale mečeve, ali se to nije dogodilo. Dve pomenute ekipe su i dalje na vrhu, Zamalek ima 51 bod iz 23 utakmice, a dva boda manje, iz istog broja mečeva, imati tim Piramidsa. Al Ahli je treći, zaostaje šest bodova za liderom, ali još uvek ima dva zaostala meča. Dok su se boriti u afričkoj Ligi šampiona, fudbaleri Al Ahlija su prošuštali mečeve u domaćem prvesntvu, na kraju su stali u finalu elitnog takmičenja, pobedio ih je marokanski Vidad. U vrhu tabele je i ekipa Smouhe, oni su trenutno peti sa 39 bodova i imaju neku šansu da se domognu kvalifikacija za afrički Kup Konfederacija. U ovom kolu gostuju SC Ismailu, a biće to gradski derbi Aleksandrije. Domaćin se nalazi u zoni ispadanja, tek su na 16. mestu i moraće dosta da zapnu u preostalih desetak kola da izbegnu najgore. Ismaili je bez pobede u četiri prethodna kola, imaju tri remija i poraz, ali su u poslednjem odigranom meču, u okviru kupa, pobedili Enppi posle penala i osvojili treće mesto, s obzirom da su u polufinalu izgubili Gazi Al Mehala. Smouha je u sitom takmičenju bila uspešna u osmini finala i u nešto boljem raspoloženju dočekuje ovaj meč. U prvom delu prvesntva Smouha je pobedila Ismail sa 2:1, a sada predlažemo duplu šansu na njih. Za x2 u kladionici MaxBet dobija se koeficijent 1.45.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 7.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.