FIRST MINUTE PONUDA – Preuzmi 1.000 RSD i već sada se kladi na sve mečeve Svetskog prvenstva u Kataru!

Jul je mesec, a Meridian je već sada spremio ponudu za Svetsko prvenstvo u novembru

Kako nam se bliži najveći sportski događaj na svetu, već su krenula nagađanja ko bi mogao do trona. Naravno, glavni favoriti za osvajanje Svetskog prvenstva su Francuska, Brazil, Španija, dok je prema proceni superkompjutera “Analitičar” – Srbija totalni autsajder!

Našu reprezentaciju je moćna mašina smestila na 21. mesto sa 0,24 odsto šansi za osvajanjem svetske titule. Ali, šta na to kažu kvote domaćih kladionica?

Setski mediji, kao i kladionce uveliko su počele sa prognoziranjem pobednika. Taj trend ispratio je i Meridian koji je za globalni spektakl spremio najveće kvote na svetu.

ŽELIŠ NA SVETSKO PRVENSTVO? KLIKNI OVDE!

Prvi na listi kandidata za osvajanje nalaze se Francuzi kojima superkomjuter daje nešto manje od 18 odsto šansi da odbrane trofej i tako se pridruže Brazilu i Italiji kao jedinim reprezentacijama kojima je to pošlo za rukom. Ako ste istomišljenici Meridian vam nudi kvotu od 7.06 da će “Trikolori” ponovo postati svetski šampioni.

Drugi favorit za osvajanje je naš protivnik iz grupe – Brazil. “Selesau” se nudi 15.73 odsto da može da dođe do svoje šeste titule na Mundijalu. Meridian veruje da je za ovu šansu prikladno ponuditi kvotu 5.56!

Pored pomenutih reprezentacija visoke šanse imaju Engleska, Argentina, Španija, Belgija…

Englezima “Analitičar” daje osam odsto šansi, dok Meridian nudi kvotu od 6.61 da će “Gordi albion” da osvoji dugo čekani trofej sa Svetskog prvenstva.

Španci su i u našim očima favoriti, iz tog razloga kvota je 9.06!

Što se tiče same grupe u kojoj se Srbija nalazi, najviše šansi, posle Brazila, prema proceni superkompjutera imaju naši dužnici sa prethodnog SP – Švajcarska. Švajcarci imaju jedan odsto šansi da se domognu titule svetskog prvaka, dok “Orlovi” imaju 0.24 odsto! Kamerun je najgore kotiran u grupi, s obzirom da nema nikakve šanse.

Iz tog razloga Meridian ti nudi najveću kvotu na Srbiju – 150.25!

Takođe, ako niste znali, u kladionici Meridian već sada možete sastaviti tiket za Svetsko prvenstvo!

Meridian je nedavno objavio kompletnu ponudu igara za sve utakmice grupne faze prvenstva, a zanimljivi su koeficijenti na mečevima naše reprezentacije.

ŽELIŠ NA SVETSKO PRVENSTVO? KLIKNI OVDE!

Ukoliko verujete da će Srbija slaviti u sva tri duela, onda je pravo vreme da odigrate jedan patriotski tiket jer za tri pobede “Orlova” na uloženih 100 dinara možete osvojiti 3.696 dinara. Malo hrabrijima ulog od 1.000 dinara doneo bi 36.960 dinara.

Odigraj na “Orlove”:

24. novembar, Brazil – Srbija, dvojka 6.60

28. novembar, Kamerun – Srbija, dvojka 2.24

2. decembar, Srbija – Švajcarska, kec 2.50

Ukupna kvota: 36.96

Posebno zanimljiva kvota je da će Srbija biti pobednik grupe G 6.47, a da će se kvalifikovati u narednu fazu takmičenja – 2.25.

Meridian je napravio i specijal igara za Svetsko prvenstvo – pogledajte kompletnu ponudu ovde.

Iskoristite promo kvote za Mundijal i već danas sastavite dobitnu kombinaciju, a ukoliko još uvek nemate otvoren korisnički nalog – registrujte se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije jer tom prilikom dobijate (umesto doskorašnjih 500 dinara) čak 1.000 dinara bonusa za online klađenje i to – BEZ DODATNIH USLOVA!

Podsećamo i da je u toku veliko takmičenje IGRAJ ZA KATAR – Meridian igračima pruža priliku da osvoje kompletan put na Svetsko prvenstvo. Više o svemu na ovom linku.

Nema sumnje da će Piksi i ekipa imati veoma uspešno takmičenje, a da li će doći do finala i boriti se za istorijski uspeh? Ako verujete da je to moguće – pravac u Meridian!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.