MOŽE LI BOLJE? Jedan klik te deli od: 1.000 RSD bonusa, poklon spinova i SONY PS 5!

Meridian – kuća najvećih bonusa

Ako želite dobro da se zabavite, a uz to i da – dobro zaradite – onda ste, definitivno na pravom mestu!

Kladionica Meridian novim igračima donosi vrhunske poklone, a da biste ih preuzeli potrebno je da otvorite nalog na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Zašto? Objasnićemo u nastavku…

Ovog jula novi korisnici imaju specijalnu priliku da pored najvećeg bonusa dobrodošlice, koji iznosi 1.000 RSD za sportsko klađenje i 200 poklon spinova, osvoje još i dve gejmerske konzole – SONY PlayStation 5!

Savršeno, zar ne?

Sve što je potrebno kako biste preuzeli fantastične nagrade je aktivan korisnički nalog.

Ukoliko još uvek niste registrovani, učinite to već danas i automatski dobijate 1.000 RSD bonusa bez dodatnih uslova, kao i 200 poklon spinova na slot igri Maya’s Treasue.

A onda… ako se pitate kako do popularne gejmerske konzole – recept je jednostavan: potrebno je da odigrate najviše tiketa na sportskom klađenju ili ukoliko ste, pak, ljubtelj online slot igara – potrebno je da imate najveći broj odigranih spinova na odabranim igrama iz slot ponude, u toku meseca jula.

Dakle, prilika se pruža i kladioničarima, ali i onima koji više vole da zavrte dobar slot!

Takmičenje važi za sve igrače registrovane od 01.07.2022 do 31.07.2022. na meridianbet.rs sajtu i mobilnoj aplikaciji.

Detalji o takmičenju vas očekuju na sajtu Meridian kladionice, a ono što je važno da napomenemo jeste da pored dve glavne nagrade – SONY PS 5 – Meridian deli i keš bonuse, kao i poklon spinove svim takmičarima koji se plasiraju od 2. do 5. mesta.

Više o tome saznajte na ovom linku.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*