Tiket dana (sreda, 03.08.2022)

Tiket dana

U sredu nas ponovo očekuje dosta interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali jedan meč kvalifikacija za Ligu šampiona, jedan susret iz švedske druge lige, ali i jedan meč u okviru nokaut faze Kopa Libertadores.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Dinamo Kijev – Šturm – 1 @ 2.15 u Maxbet

Nažalost, poznato je da je prvenstvo Ukrajine prekinuto još početkom decembra i od tada se zbog poznate situacije nije nastavljalo, međutim i pored toga je Dinamo iz Kijeva u drugom kolu kvalifikacija uspeo da eliminiše Fenerbahče.
Prvi meč na kom je ukrajinska ekipa bila domaćin je završen bez golova, a u drugom susretu u Istanbulu je tim iz Kijeva slavio sa 1:2 posle produžetaka, čime je ova ekipa obezbedila učešće u makar Ligi konferencija, a sigurno da to i jeste bio primarni cilj.
Što se tiče Šturma, ekipa iz Graca je zauzela drugo mesto na tabeli austrijskog šampionata, što samo po sebi donosi plasman u kvalifikacije za najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.
U prva dva kola je vicešampion Austrije zbog sjajnog koeficijenta koji ima ova zemlja bio slobodan, a sada ih očekuje težak dvomeč sa Dinamom iz Kijeva, koji domaće mečeve igra u Poljskoj, što bi svakako mogla da bude određena prednost za Šturm.
Inače, na početku šampionata je ovaj tim remizirao na gostovanju kod Volfsbergera, međutim, u prošlom kolu je u velikom derbiju savladan Salcburg rezultatom 2:1, zbog čega sasvim sigurno ovaj tim putuje u veoma lepom raspoloženju u Poljsku.
Ipak, fudbaleri Dinama zbog sveukupne situacije imaju ogroman motiv u ovim kvalifikacijama, i mišljenja smo da će vicešampion Ukrajine doći do trijumfa na ovom meču pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila sjajnu kvotu 2.15.

Treleborg – Halmštad – 2 @ 2.20 u Maxbet

Drugi meč koji smo za vas u tiketu za sredu analizirali nam dolazi iz Švedske, gde će u drugom po kvalitetu rangu Treleborg ugostiti Halmštad.
Generalno, fudbaleri Treleborga pružaju solidne partije ove sezone, što nam možda i najbolje potvrđuje treće mesto na tabeli za koje je poznato da na kraju prvenstva donosi plasman u baraž za ulazak u najkvalitetniji rang švedskog fudbala.
Trenutno ova ekipa ima samo bod manjka u odnosu na drugoplasirani Brage, i kako sada stvari stoje deluje da će ova dva tima voditi veliku bitku za tu drugu poziciju koja donosi direktan plasman u “Alsvenskan”.
Što se tiče Halmštada, sva je prilika da će ovaj tim stići do ekspresnog povratka u društvo najboljih, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli uz čak sedam bodova viška u odnosu na trećeplasirani Treleborg kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu.
Na poslednjih pet mečeva je lider na tabeli ostvario čak četiri trijumfa, uz samo jedan poraz i to na gostovanju kod Landskrone, kada je bilo 2:1.
U prošlom kolu je dojučerašnji prvoligaš uz dosta problema slavio na svom terenu upravo protiv Landskrone, i to nakon gola u dvanaestom minutu sudijske nadoknade, što je bio povod za veliko slavlje navijača domaće ekipe.
Iako su bodovi potrebniji Treleborgu, mišljenja smo da će Halmštad pokazati zašto je najkvalitetnija ekipa u drugoj ligi, pa vam zato savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet odredila sjajan koeficijent 2.20.

Atletiko Mineiro – Palmeiras – X2 @ 1.50 u Maxbet

Poslednji meč je verovatno i najzvučniji u tiketu za sredu, s obzirom da smo za vas ovog puta analizirali duel između aktuelnog šampiona Brazila i aktuelnog šampiona Južne Amerike, a sve to u sklopu prvog meča četvrtfinala Kopa Libertadores.
Nažalost, Atletiko Mineiro ni izbliza ne igra kao što je to slučaj bio prošle sezone, što se možda i najbolje videlo u prošlom kolu kada su Hulk i drugari doživeli težak poraz na gostovanju kod Internasionala, a taj duel je završen rezultatom 3:1.
Ipak, Mineiro daleko bolje igra u najkvalitetnijem klupskom takmičenju Južne Amerike, međutim, u ovoj fazi će imati jako težak posao pošto mu u goste dolazi dvostruki uzastopni osvajač Kopa Libertadores.
Palmeiras ide na sve trofeje ove sezone, iako se mora priznati da je uprava kluba nakon dvostruke titule u Kopa Libertadoresu, osvajanje Serije A označila kao primarni cilj.
Trenutno se “Zeleni” nalaze na prvom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na drugoplasirani Korintijans.
U prošlom kolu je lider na tabeli slavio na gostovanju kod Seare, a taj duel je završen rezultatom 1:2, što je bio peti uzastopni trijumf za Palmeiras koji je na pravom putu da dođe do svog primarnog cilja kada je ova sezona u pitanju.
Sećate se one konstatacije sa početka ove analize da Atletiko Mineiro ne liči na sebe ove sezone i mišljenja smo da će to tako kvalitetan tim poput Palmeirasa i te kako znati da iskoristi zbog čega vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 koju kladionica Maxbet plaća sa kvotom 1.50.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Maxbet iznosi 7.09.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.