Tiket dana tenis (utorak, 09.08.2022)

Još uvek je u toku prvo kolo na mastersu u kanadskom Montrealu. Već od sutra igra se drugo kolo i uključuju se nosioci koji su bili slobodni na startu. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Kameron Nori – Brendon Nakašima – 1,G+ (granica 22,5) @ 2.70 u MaxBet

Britanac igra sjajnu sezonu i već kuca na vrata Top 10. Trenutno je 11. na ATP listi i mogao bi već od narednog ponedeljka da bude među deset najboljih. U Kanadu je stigao posle finala u meksičkom Los Kabosu, koje je izgubio od Danila Medvedeva. Ipak, ove sezone već ima dve titule, jednu na betonu u Delrej Biču i jednu na šljaci u Lionu. Nije samo ove godine Nori odličan, takav je bio i prethodne, kada se definitvino vinuo u svetski vrh. Njegov rival, amerikanac japanskog porekla, Brendon Nakašima, imao je svoje svetle trenutke, uglavnom je na svakom turniru prolazi nekoliko kola, a igrao je i on u Los Kabosu gde ga je pobedio Miomir Kecmanović u trećem kolu. Ove sezone Nakašima i Nori su igrali na travi u Istbornu, slavio je Britanac, kao i prošle godine baš u Los Kabosu, kada je Nori trijumfovao na turniru. Jedinu pobedu Nakašima je nad Britancem ostavrio pre dve godine u Delrej Biču, dakle na betonu. Nori je favori, ali je sigurno malo i umoran posle mnogo tenisa u Meksiku. Uz jedinicu predlog je i + gemovi. Za kombinaciju 1,G+ u kladionici MaxBet dobija se kvota 2.70.

Marin Čilić – Borna Ćorić – 1, G- (granica 22,5) @ 2.80 u MaxBet

Duel dvojice najboljih hrvatskih tenisera biće zanimljiv utoliko što se Čilić vraća na teren posle skoro dva meseca. bio je u odličnoj formi pred Vimbldon i računalo se s njim kao ozbiljnim favoritom na tom turniru. Međutim, dobio je koronu, odustao od nastupa i uzeoo jednu dužu pauzu nakon toga zbog oporavka. Njegova trenutna forma je nepoznanica, ali znamo da obožava ovakve terene. Ćorić je propustio početak sezone zbog povrede, i tek je odnedavno počeo da liči na onog tenisera od ranije. Igrao je odlično u Hamburhgu na šljaci, ali se tu ponovo povredio i predao meč četvrtfinala Aleksu Molčanu. Dakle, obojica se vraćaju posle pauze, a prethodni meč na betonu igrali su u Majamiju na mastersu. Zanimljiv podatak je da su se dvojica Hrvata sastajala već sedam puta između 2015. i 2018. godine, a sve mečeve dobio je Čilić. Pune četiri godine nisu igrali jedna protiv drugoga. Očekujemo pobedu Marina Čilića uz manji broj gemova od ponuđene granice. Ona je na 22,5 gemova, a za 1,G- kvota je 2.80 u kladionici MaxBet.

Frensis Tijafo – Benjamin Bonzi – TR 2:0 @ 2.15 u MaxBet

Tijafo je igrao dobro u Vašingtonu, ali je u trećem kolu naleteo na Nka Kirjosa, kasnijeg osvajača turnira. Pre toga je Amerikanac izbacio JUbenksa i Van der Zandšulpa, a njegov sadašnji rival Benjamin Bonzi ispao je baš od Jubenksa u prvom kolu. Bonzi je vredno sakupljao bodove na čelendžerima, osvojio je dva ove sezone, a dosta bodova osvojio je i na turnirima na travi. Na betonu je bio najbolji u Indijan Velsu gde se probio u treće kolo, ali je Tijafo, iako mlađi po godina, znatno iskusniji na turu. Očekujemo pobedi Amerikanca u dva seta, mada će Francuz skupo prodati svoju kožu. Predlog je tačan rezultat 2:0, a koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.15.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici MaxBet iznosi 16.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.