Tiket dana (utorak, 09.08.2022)

Tiket dana

Sve revanš utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona biće odigrane večeras, iz poštovanja prema duelu Superkupa Evrope koji u sredu igraju Real Madrid i Ajntraht iz Frankfurta. Saznaćemo sve parove plej-ofa za elitno fudbalsko takmičenje. Predložene kvote mogu biti izmenjene.

Pjunik – Crvena zvezda – 2,3+ @ 2.06 u Meridianbet

Crvena zvezda je završila sav posao oko plasmana u završnu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona već u prvom meču. Pred 40 hiljada ljudi na ”Rajku Mitiću” Pjunik nije imao šanse, a rezultat pd 5:0 mogao je biti i ubedljiviji. Istina, i jermenski šampion imao je neke svoje šanse i mogao je Beograd da napusti barem sa jednim datim golom. Blistao je zvezdin novajlija Bukari, koji je upisao het-trik, ali će meč večito pamtiti još jedan novajlija, mladi Mitrović koji se u strelce upisao čim je kročio na teren. Pjunik je već napravio veliki posao plasmanom u treće kolo kvalifikacija, izbacili su prvo rumunski Kluž, a onda i Dudelanž iz Luksemburga i to posle poraza na svom terenu u prvom meču. U ta dva dvomeča Pjunik je bolje izgledao na strani, pa im se ne piše dobro ni u revanšu sa Zvezdom. Biće Beograđani oslabljeni, van stroja su Rodić, Ivanić i Pešić, ali Dejan Stanković na raspolaganju ima toliko kvalitetnih fudbalera da to što nekog nema ne bi smelo da se oseti. Uz dvojku verujemo i u dosta golova, pa vam predlažemo kombinaciju 2,3+. Za ovaj tip kvota je 2.06 u kladionici Meridianbet.

Rendžers – Rojal Union – 1,2+ @ 2.27 u Meridianbet

Lepu prednst ima belgijski vicešampion pred revanš na Ajbroksu u Glazgovu. Sent Žil je slavio sa 2:0, što je malo iznenađenje za sve ljubitelje fudbala, posebno posle prošlogodišnjeg uspeha Rendžersa i plasmana u finale Lige Evrope. Tada su poraženi na penale od Ajntrahta, a da su bili malo precizniji već bi imali obezbeđen nastup u elitnom takmičenju. Šta je tu je, moraće da nadoknade dva gola minusa iz Belgije, a na ruku im ide to što Rojal Union nije u onoj formi iz prošle sezone kada je malo nedostajalo da po prvi put osvoji titulu šampiona Begije. U prva tri kola imaju samo jednu pobedu, a za vikned su izgubili sa 3:0 na gostovanju kod Mehelena. Treba reći da je Sent Žil napustilo nekoliko fudbalera u letnjem prelaznom roku, a trener Felic Masu preuzeo je kormilo gradskog rivala Anderlehta. Izgeda da će se šansa propuštena prošle sezone teško ponoviti u skorije vreme. Plasman u Ligu šampiona bio bi lepa uteha. Rendžers je sezonu u Škotskoj započeo sa dve pobede, a očekujemo da trijumfuju i nad Belgijancima, sa bar dva postignuta gola. Za kombinaciju 1,2+ kvota je 2.27 u kladionici Meridianbet.

Šturm – Dinamo Kijev – x2,2+ @ 2.21 u Meridianbet

Ukrajinci imaju velikih problema vezanih za rat u svojoj zemlji, prethodno prvenstvo nije završeno, a novo još nije počelo. Klubovi se pripremaju u drugi zemljama, pa tako i velikan iz Kijeva koji se bori za plasman u Ligu šampiona. Ulazak u evropsku elitu važan je iz više razloga, pre svega finansijskih, ali i takmičarskih, pošto bi u tom slučaju mogli da zadrže tim koji poseduju. Za sada je sve po planu, eliminisali su u prošlom kolu turski Fenerbahče, a u prvih 90 minuta stekli su gol prednosti u duelu sa austrijksim vicešampionom Šturmom. Taj meč odigran je na neutralnom terenu, u poljskom Lođu, a Kijevljani su se već navikli da igraju kao gosti. Zato i smatramo da im neće biti ništa teže u Gracu, ma koliko Šturm bio nezgodan rival. Ovaj austrijski tim je novu sezonu u domaćoj Bundesligi započeo sa dva remija i jednom pobedom. Na strani su igrali nerešeno sa Ridom i Volfsbergerom, ali su zato u Gracu pobedili šampiona Salcburg. Vudećemo da li mogu do podviga u meču sa Dinamom, ali mi smatramo da su gosti bliži uspehu. Naš predlog je dupla šansa na Dinamo uz bar dva gola na meču. Za x2,2+ koeficijent je 2.21 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 10.33.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.