Tiket dana tenis (sreda, 10.08.2022)

Počinje drugo kolo na mastersu u Kanadi, i tek nas sad očekuju pravi mečevi. Predložene kvote mogu biti izmenjene u nekom trenutku.

Frensis Tijafo – Tejlor Fric – TR 0:2 @ 2.15 u MaxBet

Očekivali smo pobedu Tijafoa u prvom kolu protiv Francuza Bonzija, ali u dva seta. Amerikanac je slavio u tri i prošao dalje, što je za njega, ipak, najbitnije. Mnogo teži posao čeka ga u drugom kolu. Prekoputa njega biće sunarodnik Tejlor Fric, momak koji ove sezone krupnim koracima grabi ka samom svetskom vrhu. Fric je ove sezone već osvojio jedan masters na betonu i očekujemo odličan rezultat i u Montrealu. U prvom kolu je bio bolji od Endija Mareja, kome je dozvolio da osvoji samo četiri gema. To nam kazuje da su oni problemi koje je imao nedavno u Vašingtonu kada je morao da preda meč Evansu, iza njega i da je potpuno spreman. Smatramo da će Fric dobiti ovaj meč u dva seta, te predlažemo tačan rezultat 0:2 sa koeficijentom koji u kladionici MaxBet iznosi 2.15.

Aleks De Minor – Grigor Dimitrov – TR 2:0 @ 2.20 u MaxBet

Težak meč u prvom kolu imao je teniser iz Australije protiv Kanađanina Denisa Šapovalova. Jeste se igralo samo u dva seta, ali su oba bila našporna i dobio ih je De Minor sa 7:5, 7:6. Protiv Kanađanina je igrao i Dimitrov, ali protiv malo poznatog momka Galarnoa, koji je tek 237. na ATP listi i na mastersu je zaigrao zahvaljujući specijalnoj pozivnici organizatora kao domaći igrač. Čak i protiv njega Bugarin se nije prošetao i meč je dobio sa 6:4, 7:5. Ipak, smatramo da je igrao koliko mu je potrebno za prolaz dalje, i da će tek protiv De Minora zaigrati punom snagom. Po nama je omaleni Australijanac favorit, radi se o upornom igraču koji strpljljivo čeka grešku rivala, dok za Bugarina važi sve suprotno, on ne čeka ništa već preuzima odgovornost u svakom udarcu. Naš predlog je pobeda De Minora i to u dva seta. Za tačan rezultat 2:0 kvota u kladionici MaxBet iznosi 2.20.

Kameron Nori – Botik Van De Zandšulp – G+ (granica 21,5) @ 1.70 u MaxBet

Britanac je po svemu favorit u ovom duelu, ali nam se čini da ga je malo stigao umor posle finala turnira u Los Kabosu u nedelju. U prvom kolu je bio sasvim solidan protiv Brendona Nakašime, koga je dobio u dva seta, zahvaljujući po jednom brejku u oba dela igre. Teži posao ga čeka u drugom kolu, njegov rival je Holanđanin Van De Zandšulp, koji je iznenadio Miomira Kecmanovića u prvom kolu. Holanđanin bolje igra na tvrdim podlogama i ne treba se nikako potceniti. Mada nema još uvek ATP titulu, ove sezone je imao nekoliko sjajnih rezultata i pobeda nad vrhunskim igračima. Nije ni čudo što je već na 25. mestu na listi. Izostavićemo konačan ishod i predložiti vam igru na veći broj gemova od ponuđene granice. Ona je na 21,5 gemova, a za (+) kvota je 1.70 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 8.04.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.