Tiket dana (sreda, 10.08.2022)

Tiket dana

Zbog finala Super kupa Evrope u kome se sastaju pobednik Lige šampiona i Lige Evrope, sve utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona igrane su još u utorak. Ovo su naši predlozi, s tim da kvote mogu da budu izmenjene.

Gimaraeš – Hajduk – 1 @ 2.45 u Mozzartbet

Splićani su stekli dva gola prednosti posle prvog meča na Poljudu i sa dosta optimizma su otputovali u Portugaliju. Međutim, ima Gimaraeš dosta iskustva i neće biti lako ”bilima” na stadionu ”Alfonso Enrikes”. Gimaraeš je prošlogvikenda započeo novu sezonu u Primeiri i osvojio je sva tri boda na gostovanju kod Šaveza. Pre meča sa Hajdukom Gimaraeš je već igrao jedno kvalifikaciono kolo za Ligu konferencija, bili su uspešniji od mađarske Puškaš Akademije, pa su tako sakupili već četiri zvanična meča u sezoni. Hajduk je preskočio prva dva kola kvalifikacija zahvaljujući tome što u Evropi igra kao osvajač Kupa Hrvatske. Splićani su zato u domaćem prvenstvu odigrali dve utakmice i jednu u Super kupu protiv Dinama, koju su izgubili na penale. U ligi su dva puta gostovali i oba puta su slavili identičnim rezultatom 2:0 u Puli i Varaždinu. Čini nam se da nema velike razlike u kvalitetu između ova dva tima, a Gimaraeš bi mogao da iskoristi prednost domaćeg terena, mada sigurno na tribinama neće biti 40 hiljada navijača, kao što je to bilo u Splitu. Predlog je jedinica, ali ostaje pitanje da li će to biti dovoljno Portuglacima za prolaz u plej-of kvalifikacija za Ligu konferencija. Koeficijent za pobedu domaćina u kladionici Mozzartbet iznosi 2.45.

Dinamo Drezden – Ferl – 1,2+ @ 1.95 u Mozzartbet

Nemački trećeligaši iskoristili su termin za odigravanje vanrednog kola, trećeg ukupno u novoj sezoni. Posle dve runde ekipa Dinama iz Drezdena ima tri boda. Startovali su porazom na svom terenu od Minhena 1860, ali su onda doneli sva tri boda sa gostovanja u Haleu, gde su pobedili Halešer sa 2:0. Između te dve utakmice igrali su prvo kolo DFB kupa i poraženi su minimalnim rezultatom od Štutgarta. Jedini cilj nekada slavnog tima je povratak u Cvajtu, ali to neće biti lako ostvariti. Liga je dosta izjednačena, iznenađenja su česta i nema unapred upisanih bodova. Tako je i pred okršaj sa ekipom Ferla koja je prošlu sezonu završila na 16. mestu u trećoj ligi i za dlaku izbegla selidbu u regionalnu ligu. Sada su uzeli smo bod u prva dva kola, poraženi su minimalnim rezultatom na gostovanju u Sarbrikenu, da bi u subotu odigrali dobro i osvojili bod na svom terenu sa odličnim Manhajmom, bilo je 2:2. Dinamo je svakako favorit i očekujemo da dođe do prvog trijumfa u svom Drezdenu. Uz jedinicu dodajemo i dva gola na domaćina, a koeficijent za 1,2+ u kladionici Mozzartbet iznosi 1.95.

Lucern – Grashopers – GG3+ @ 1.82 u Mozzartbet

Ovo je zaostali meč prvog kola švajcarske Super lige u kome Lucern dočekuje ”Skakavce” iz Ciriha. Oba tima startovala su iznad očekivanja u novoj sezoni. Lucern je odigrao samo dva meča, oba na strani, i osvojio je već četiri boda. Prvo su kod šampiona Ciriha igrali 0:0, a u nedelju su slavili u Luganu sa 2:1. Grashopers je na domaćem terenu već pobedio Lugano i Sent Galen, dok su na gostovanju u Bernu podelili bodove sa Jang Bojsima, prvim favoritom prvenstva. Možda bi ”Skakavci” bili favoriti da igraju na svom Lecigrundu, ali ovako je pitanje pobednika pod velikim znakom pitanja. U prošloj sezoni su ova dva tima u međusobnim duelima tri puta igrali nerešeno, dok je jedan meč dobio Lucern. Prethodni duel završen je 2:2, a i sada očekujemo dosta golova. Naš predlog je GG3+ sa koeficijentom 1.82 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 8.69.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.