Tiket dana (petak, 12.08.2022)

Tiket dana

Većina ekipa koje igraju tokom naredne sedmice u plej-ofu za Ligu šampiona odigraće svoje prvenstvene utakmice u petak. Treba biti oprezan sa njima jer su im evropski dueli utakmice sezone. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Votford – Barnli – 0-2 @ 1.66 u CircusBet

Okršaj dve ekipe koje su se proletos iz Premijer lige preselile u Čempionšip događa se već u trećem kolu prvenstva. Votford dočekuje Barnli na Vikaridž Roudu, a oba tima sakupili su po četiri boda iz dve utamice. Čini nam se da su ”Stršljenovi” imali za nijansu teže rivale. U prvom kolu su minimalnim rezultatom pobedili Šefild junajted, dok su u drugom odigrali 1:1 na gostovanju kod Vest Broma u Birmingemu. Barnli je zahvaljujući jednom golu slavio u Hadersfildu na premijeri, ali nije uspeo da pobedi Luton na svom Turf Muru, bilo je 1:1 na kraju. Uglavnom je malo golova na mečevima između ove dve ekipe, prošle sezone je u Barnliju bilo 0:0, dok je u Votfordu slavio gost, ”Klaretsi” su slavili sa 2:1. Početak je sezone, timovi još nisu uigrani, pa ne očekujemo goleadu u Votfordu. Naš predlog je 0-2 gola, a koeficijent iznosi 1.66 u kladionici CircusBet.

Trabzon – Hatajspor – 1 @ 1.55 u CircusBet

Šampion Turske krenuo je u odbranu titule sigurnom pobedom na gostovanu kod novajlije Istanbulspora. Njihov rival Hatajspor bio je slobodan u prvom kolu, s obzirom da turska elita broji neparan broj klubova. Teško je proceniti u kakvoj je formi Hatajspor, ali nam se čini da je Trabzon već u takmičarskoj. Razloga za to ima mnogo, njih već u utorak očekuje prvi meč plej-ofa za plasman u Ligu šampiona, i taj dvomeč sa danskim FC Kopenhagenom za njih je najvažniji u čitavoj sezoni, koja je tek krenula. Naravno da će protiv Hataja malo razmišljati i o ”Lavovima” iz Kopenhagena i meču na Parkenu u danskoj prestonici, ali ne verujemo da će rizikovati kiks u duelu sa znatno slabijim rivalom. Hataj je prošlu sezonu završio na 12. mestu, što je bio sasvim zadovoljavajući plasman, a nijednog trenutka nije im bio ugrožen opstanak. Predlažemo pobedu Trabzona, ali ne očekujte neku spektakularnu partiju. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija koeficijent koji iznosi 1.55.

Sarpsborg – Bode/Glimt – 2 @ 1.75 u CircusBet

Za prvaka Norveške gostovanje u Sarpsborgu dolazi u nezgodnom momentu. Ne zato što je rival iz kategorije jačih, već što se ovaj meč, koji moraju dobiti, smestio između dva evropska duela, ključna za nastavak sezone. U utorak je Bode/Glimt gostovao u Litvaniji gde je, relativno lako, sačuvao ogromnu prednost iz prve utakmice i odigrao 1:1 sa Žalgirisom. Od Lige šampiona deli ih samo još dvomeč sa zagrebačkim Dinamo, a prvi duel na programu je u utorak u Norveškoj. Sezona će dobiti sasvim drugačije obrise u slučaju da igraju u elitnom evropskom takmičenju, ili samo u Ligi Evrope, gde su već nastupali prošle sezone. Ipak, važan je i domaći šampionat, Bode želi treću uzastopnu titulu, a trenutno zaostaje osam bodova za Moldeom, s tim što ima i jedan zaostali meč, pa bi ta ralika mogla da se spusti na pet bodova. Sarpsborg je u seriji poraza, izgubili su poslednjih pet mečeva, a tu crnu seriju započeli su porazom od Bodea sa 4.1. Predlažemo dvojku, ali ne očekujemo pobedu kao neke prethodne gostiju, od 7:0 ili 8:0. Za dvojku se dobija koeficijent 1.75 u kladionici CircusBet.

Kajzerslautern – Padeborn – GG3+ @ 1.85 u CircusBet

Derbi susret četvrtog kola nemačke Cvajte igra se u Kajzerslauternu gde povratnik u ovaj rang, nekadašnji šampiona nemačke, ekipa Kajzerslauterna, dočekuje trećeplasirani Paderborn. Domaćin je na drugoj poziciji, iz tri kola sakupio je sedam bodova, koliko ima i vodeći Regenzburg. Paderborn ima bod manje, ali je ubedljivo najefikasniji tim lige, sa čak deset postignutih golova. Efikasan je u Kajzerslautern, dali su šest golova i prosek im je dva po utakmicu. U proplom kolu ”Kraljevi” su pobedili Sent Pauli na svom terenu pred krcatim tribinama, dok je Paderborn sa 4:2 savladao Hanover. OVa dva tima sastala su se poslednji put pre više od šest godina, u vreme kad su i jedni i drugi bili u Cvajti. Pobednik je krajnje neizvestan, ali su golovi zagarantovani i to na obe strane. Za GG3+ kvota je 1.85 u kladionici CircusBet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici CircusBet iznosi 8.33.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.