Tiket dana tenis (petak, 12.08.2022)

Večeras i kasno noćas u Montrealu se igraju mečevi četvrtfinala mastersa. Iznenađenja je već bilo na pretek, parovi su potpuno neočekivani, ali je to draž tenisa, pogotovo od kada ”velika trojka” ne igra na većini turnira. Predložene kvote mogu biti promenjene.

Nik Kirjos – Hubert Hurkač – TR 2:0 @ 2.05 u Mozzartbet

Izgleda da je trebao jedan onako odigran Vimbldon da Nik Kirjos napokon i na terenu počne da pokazuje koliko je kvalitetan igrač. Posle poraza u finalu Vimbldona od Đokovića imao je malu pauzu, da bi se vratio na turniru u Vašingtonu gde je podigao pobednički pehar. U istom stilu nastavlja i u Montrealu, prošao je tri prepreke, a u trećem kolu izbacio i prvog tenisera sveta Danila Medvedeva. Sinoć je bio ubedljiv protiv zemljaka De Minora i treba ozbiljno računati sa Kirjosom i na US openu. U duelu sa Hurkačom je favorit, samo treba prethodno da ”namesti glavu”. Poljak nije u sjajnoj formi, dosta ga je izbacio iz ritma poraz u prvom kolu Vimbldona, a do četvrtfinala je stigao tako što je gubio po set od Rusuvuorija i Ramosa-Vinjolasa. Španca je dobio u taj brejku trećeg seta i ne deluje nam da je sposoban za veći otpor Kirjosu. Biće malo brejkova, ali smatramo da će Australijanac do maksimalne pobede. Za tačan rezultat meča 2:0 za Kirjosa , kvota u kladionici Mozzartbet iznosi 2.05.

Feliks Ože-Alijasim – Kasper Rud – 1,G+ (granica 22,5) @ 2.85 u Mozzartbet

Evo jednog okršaja dvojice Top 10 igrača u četvrtfinalu Montreala. Kasper Rud je naplatio dobre rezultate na početku sezone, ali je i nedavno stigao do trijumfa na turniru u Gštadu. To mu je treći u aktuelnoj sezoni, a sva tri je osvojio na šljaci, njegovoj omiljenoj podlozi. Rival Danca je mladi domaći teniser Feliks Ože-Alijasim, koji podjednako dobro igra na svim podlogama. Obojica su bila slobodna u prvom kolu mastersa, a Rud je do četvrtfinala pobedio Aleksa Molčana u dva, te Roberta Bautistu-Aguta u tri seta. Mora se priznati da je imao i malo sreće sa žrebom jer nije igrao protiv tenisera koji su specijalisti za beton. Ože-Alijasim je bio bolji od Japanca Nišioke u drugom kolu, da bi kasno sinoć pobedio i Kamerona Norija, takođe u dva seta, prikazavši odličnu igru. Kanađanin je sada u najužem krugu favorita na ovom turniru, i očekujemo da pobedi Ruda u dva seta. Za tačan rezultat 2:0 kvota je 2.85 u kladionici Mozzartbet.

Danijel Evans – Tomi Pol – 2 @ 1.60 u Mozzartbet.

Malo ko je očekivao jednog od ove dvojice tenisera u četvrtfinalu, a pogotovo ne u polufinalu, a jedan će biti tamo. Britanac je u prvoj rundi, u tri seta, izbacio Filipa Krajinovića, da bi onda napravio dva iznenađenja, pobedio je Andreja Rubljova i Tejlora Frica, realno, kvalitetnije igrače od sebe. Tomi Pol je takođe samo na startu imao lakši zadatak, izbacio je domaćeg veterana Pospišila, a onda se namerio na tenisku senzaciju iz Španije, Karlosa Alkaraza. Mladog Španca je pobedio u tri seta, a Marina Čilića, u trećem kolu, u samo dva. Deluje nam da je spremniji od Evansa i da dobijamo još jednom Amerikanca koji grabi ka svetskom vrhu. Za pobedu Tomija Pola koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.60.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 9.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.